Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

malypivo 

všechny recenze uživatele

Ničím nepřekvapující romantický film o naivní lásce teenagerů. Otec dívky, je zobrazen jako ultimátní, pokrytecký badguy, ale jako jediný si asi uvědomuje to, že 17ti letá láska není rozhodně přednější než vysoce ceněná stáž. Hvězdu přidávám za neokoukanou sympatickou Gabriellu Wilde, ale na druhou stranu jí zase beru zpět za naprosto nesympatického Alexe Pettyfera. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Ten klkuk umí bejt hezkej... ale tady mi úplně jako krasavec nepřišel... A dělají to hlavně vlasy! Kotlety obzvlášť... No... Ta holka má děsně dlouhý ruce a nohy... až to ruší... a kromě téhle vizuální stránky... jako hezký to je... ale proč se dělaj tyhle remakey nnetuším... Zbytečně vyhozený prachy... Jako průlomové dílo kinematografie se to označit nedá... I přes komplikovaný vztah s otcem a predikci okolí... Pro mě opět v kategorii nenadchne-neurazí... ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Toto že má byť ten veľkolepý príbeh Lásky? Prvá hodina bola maximálne presladená, až som mal miestami pocit, že sledujem nejaký filmový klenot od Rosamunde Pilcher krížený s vykrádačkou začiatku deju slávneho filmu The Notbook. Po polovici filmu už konečne prišla vytúžená zápletka, a musím uznať, že vynikajúca! Len škoda, že relatívne rýchlo prehrmela. Aj keď sa ten konflikt ťahal až do úplného konca, žiaľ klišé to bolo naozaj citeľné, najmä zase smerom ku koncu. Tá konfliktná cca polhodinka bola parádna, len škoda, že hodinová predohra a záverečné scény boli také presladené. Keby to zakončili inak, tak by som bol ochotný dať aj 4*, no takto je to len na 3*. Príliš veľa dobrých tém, konfliktov medzi postavami a dejovými vetvami boli predčasne odrezané, a to je škoda! ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Klasická romantika s happy endem. Toužené seznámení, zamilování, určitý problém, vyřešení a šťastný konec. Klasická osa filmu, však to znáte. Nicméně Nekonečná láska je příjemná na shlédnutí, nenaštve, naopak pohladí a krásně nevinná Gabriella Wilde zaujme nejedno muže. Tak že nic nového, ale příjemné - přesných 60% a tři hvězdy. ()

viviak 

všechny recenze uživatele

Čo k tomuto vykvetu? Už trailer dokonale odhalil, že sa bude jednat o rip-off Notebooku. Film to potvrdil hned v prvych minutach a nezabudol vykradnut aj dalsiu tretinu romantickych filmov, ktore som videl. Prva polovica bola dost hlupa, neskutočne predvidatelna a mala tolko awkwaard momentov, ze som naozaj niekedy sa chytal za hlavu, občasne si zakričal v štýle srsly?! O kliše ani nejdem pisať radšej. Druha polovica už bola o čosi lepsie spracovana, svižnejšia, menej predvidatelna, jednoducho o triedu lepšia. Dokonca aj "despota daddy" sa uvedomil a predychal smrt svojho syna. Inak Greenwoodovi tato rola sadla perfektne. Pettyfer sa polovicu runtimeu pohyboval ako zvonar matky božej(ani ten nechodil taký zhrbený), druhu polovicu mi zas pripadal ako bezdomovec s naozaj velkými lopuchmi. Jade rozhodne pridala tomuto filmu iskru, a to na blonde háre moc niesom, jednoducho krásna žena. Zvyšok castu bol dobry, až na Emmu Rigby, ktora by to s tym botoxom mala prestat prehanat. Wait! Ešte tam bola ta čierna opica, ktora sa tam naštastie nevyskytovala až tak často. S filmom teda nemam až tak velky problem, a po určitom zvažovani je to za 50%, stym, že už teento film nepotrebujem znova vidiet, a o dva tyzdne si zrejme ani nebudem naň pamatat, jedine tak okúzlujúcu Gabriellu Wilde. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama