Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Prioritou v tomhle filmu pro mě nebyla nechutně přeslazená "Nekonečná láska", ale vztah mezi otcem a dcerou. Jeho vývoj a to, jak se k němu figuranti stavěli. Podle mě je právě vztah otce a dcery tou nejtěžší životní láskou a málo kdy se stihne za toho dlouhého bytí dojít až k fázi happy endu, jako tomu bylo i zde. Je blbý asi říkat škoda, ale vážně. Nebýt té umělé americké přeplácanosti a lásky na každém rohu, mohlo to být mnohem reálnější a lepší. I přes to si mě to (a opakuju ne díky té true love) získalo. Asi to taky nebudu mít s otcem vyřešené, což? ;) ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Asi se nedá komentovat něco, co se točí furt dokola, nemá to žádný nápad navíc a končí to úplně stejně. Obyčejný romantický film spíš pro ty mladší, dospívající, spoustě lidem (teda holkám) určitě připadne roztomilý, úžasně romanticky laděný, mě naopak rozesmutnil, ale oblíbila jsem si díky tomuto filmu jeden song, který zde zazněl. ()

Reklama

drtickaa 

všechny recenze uživatele

Po litri vína a v asi najväčšej depke ever to zafungovalo. No inak trošku presladená romanťárna, ktorú neodporúčam mimo melancholických srdcových etáp. Nehovoriac o tom, že linka až podozrivo pripomína legendárne Say Anything, ktoré je kvalitatívne o level vyššie. Zo soundtracku ale padám na zadok. 65% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No klasika akorát výjimečně je tu v roli "ousidera" bohatá a krásná holka. O tom krásná by se dalo spekulovat, protože mě se třeba moc nelíbila - takový rukatá, nohatá a bezprsatá. Pettyfera ve filmech taky přímo nevyhledávám, ale nevadí mi. Čili stokrát omýlaný příběh v této kategorii filmů, ale Endless love neměl nic navíc... nic, co by jej odlišilo od těch ostatních na jedno brdo... přesně Ten prvek s velkým T, který z jednoho a téhož scénáře udělá něco zajímavého. Takže takové 2-3*, možná spíš 2, když to tak sepisuju. Tři věci. Za A) Vážně jim přijde bezpečné to dělat uprostřed obýváku v domě, kde bydlí její rodiče, přičemž její otec ho nesnáší? A ještě zůstane až do rána? Za B) Její otec byl fakt strašný hajzl a hovado, ale v podstatě jako jediná postava u mě vyvolal nějaké ty emoce ač negativní a plné nenávisti. Za C) Zapamatujte si, že nejlepší nápad, kde dát někomu do džky, je před policení stanicí sotva poté, co vás propustili z vězení na kauci a osoba, které dáte do držky, je ta která za vás kauci zaplatila. Good one. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Remake stejnojmenného snímku z roku 1981, natočený podle knižní předlohy od Scotta Spencera, má v jádru věci značné odlišnosti, proto by asi bylo dobré vidět filmy oba. A tak tu máme opět zamilovaný mladý pár, kterému nepřeje otec dívky. Vyprávění příběhu je očekávaně modernější. Vlastně se tvůrci původní film nijak nesnažili kopírovat a šli si striktně svoji cestou. Snímek je mnohem vlažnější a to hlavně co se týče sexuálních scén. Tady oko voyerovo hodně pohoří. Celá koncepce se přesto veze v solidnosti a co si budeme povídat, příběh nejen stále aktuální, ale ve své podstatě i nadčasový. Dramatizace budí umírněnější dojem a týká se to i samotného závěru. Jestliže u původního snímku u romanticky založených divaček na konci filmu slzička ukápla, tady se to bohužel nestane. Škoda, byla šance romantickou atmosféru navýšit a stal se opak. Svůj potenciál však snímek má. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama