Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No romanťárna už od samýho začátku, že bylo jasný, kdy se to zlomí. Vždycky se najde někdo, komu se to nelíbí, a když už to není bejvalka, tak pro změnu rodiče. Možná další z těch klišoidních slaďáren, ale z tohodle sršela ta láska do všech stran. Já jim to tak věřil, no jako kdybych se do toho vžil, jak bojuje za tu holčinu, srandy všude kolem, těžký chvilky přes který se dá přejít. A navíc pro mě ne tak známá a strašně cute blondýna, díky který sem se do ní moh zamilovat taky... ()

malypivo 

všechny recenze uživatele

Ničím nepřekvapující romantický film o naivní lásce teenagerů. Otec dívky, je zobrazen jako ultimátní, pokrytecký badguy, ale jako jediný si asi uvědomuje to, že 17ti letá láska není rozhodně přednější než vysoce ceněná stáž. Hvězdu přidávám za neokoukanou sympatickou Gabriellu Wilde, ale na druhou stranu jí zase beru zpět za naprosto nesympatického Alexe Pettyfera. ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od filmu kvůli nízkému hodnocení nečekala, ale přiznávám jsem, že mi tekly slzy permanentně během celého filmu. Všechno jsem to prožívala a jsem teď kvůli tomu strašně nešťastná, že jsem i já neměla takovou dokonalou první lásku... Ale teď vážně. Uznávám, že je film plný všemožných klišé, ale je mi to jedno. Jde mi hlavně o to, že jsem se bavila a ani na chvíli jsem od obrazovky nemohla odtrhnout oči. Příběh je nádherný a líbí se mi, že není pořád je přeslazeně romantický, ale i smutný a často vážný. Romantický dramata prostě můžu, těm se žádná romantická komedie nevyrovná. Jen ta tlama jeho ex mi neskutečně lezla na nervy, ale to byl zřejmě účel. A konečně jsem přišla na chuť Pettyferovi (zamilovala se ehmmm..) :D ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tenhle film rozhodně není dokonalý. Ale zajímalo by mě, proč v některých případech předvídatelnost a klišé diváci z čsfd dokáží přehlédnout a jinde ne. Asi tu chybí sirotek nebo umírající dítě. :-) Na film jsem se dlouho těšila, protože jsem již nějakou dobu neviděla pěkný romantický film - navíc mě v první řadě potěšila přítomnost Alexe Pettyfera a Julie z Nip/Tuck - Joely Richardson. Je pravda, že filmu schází špetka nápadu, ale na druhou stranu téma rodiče, který brání vlastnímu dítěti ve štěstí je mi celkem dost blízké a možná proto mám pro Nekonečnou lásku slabost. Co mi spíš vadilo je postava Jade, byla to taková dětinská uběhaná husička. S pěti hvězdičkami tedy trochu nadhodnotím, ale nedá mi to - když tu tak čtu ty komentáře.. to jste nikdy neprožili "lásku" na první pohled? Cyniky nemá nikdo rád. Tenhle film je jednoduše jako každá první láska - naivní, nevinná, chvílemi hloupá, ale nekonečná... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Remake stejnojmenného snímku z roku 1981, natočený podle knižní předlohy od Scotta Spencera, má v jádru věci značné odlišnosti, proto by asi bylo dobré vidět filmy oba. A tak tu máme opět zamilovaný mladý pár, kterému nepřeje otec dívky. Vyprávění příběhu je očekávaně modernější. Vlastně se tvůrci původní film nijak nesnažili kopírovat a šli si striktně svoji cestou. Snímek je mnohem vlažnější a to hlavně co se týče sexuálních scén. Tady oko voyerovo hodně pohoří. Celá koncepce se přesto veze v solidnosti a co si budeme povídat, příběh nejen stále aktuální, ale ve své podstatě i nadčasový. Dramatizace budí umírněnější dojem a týká se to i samotného závěru. Jestliže u původního snímku u romanticky založených divaček na konci filmu slzička ukápla, tady se to bohužel nestane. Škoda, byla šance romantickou atmosféru navýšit a stal se opak. Svůj potenciál však snímek má. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama