Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 2

Recenze (162)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $23,438,250Tržby Celosvetovo $34,718,173Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,267,722Tržby za predaj DVD v USA $3,951,131║ romantický schématický cejdak o nezlomnom zlom tatkovi, ktorý nedá dcéru chudobe ani za nič, nuž nič nové pod slnkom ale aspoň to úplne neotrávi /50%/ ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No romanťárna už od samýho začátku, že bylo jasný, kdy se to zlomí. Vždycky se najde někdo, komu se to nelíbí, a když už to není bejvalka, tak pro změnu rodiče. Možná další z těch klišoidních slaďáren, ale z tohodle sršela ta láska do všech stran. Já jim to tak věřil, no jako kdybych se do toho vžil, jak bojuje za tu holčinu, srandy všude kolem, těžký chvilky přes který se dá přejít. A navíc pro mě ne tak známá a strašně cute blondýna, díky který sem se do ní moh zamilovat taky... ()

Reklama

michald99 

všechny recenze uživatele

Tak 1. hvězdička je určitě za Gabriellu Wilde, která byla to hlavní pozitivum, které přebíjelo naprosto nesympatického hlavního herce, který mě otravoval celý film a tím zajistit tomuhle filmu o hvězdičku méně. 2. hvězdička bude asi za mentálně chromého otce, jehož robotická konstrukce byla nepochybně útočit na všechny boyfriendy své dcery. A 3. hvězdička bude za hudbu, který alespoň hezky pasovala ke scénám, i když je scénář zničil. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Občas potřebuji nějakou pohádku pro velký holky a tak jsem si vybrala vysloveně cíleně tuhle romantiku, které tam byl celý kopec se vším, co k tomu patří. Jasně, že to byla šablonka, ale moc hezky se mně dívalo na ten zamilovaný pár. Lidi, vždyť ty první lásky jsou nejkrásnější a kdo to zažil, tak se nemůže vyhnout trochu té nostalgii, to snad ani nejde:-) Alespoň já jsem nechtěla. K tomu bezvadná muzika, co víc jsem si mohla přát:-) ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Tenhle film rozhodně není dokonalý. Ale zajímalo by mě, proč v některých případech předvídatelnost a klišé diváci z čsfd dokáží přehlédnout a jinde ne. Asi tu chybí sirotek nebo umírající dítě. :-) Na film jsem se dlouho těšila, protože jsem již nějakou dobu neviděla pěkný romantický film - navíc mě v první řadě potěšila přítomnost Alexe Pettyfera a Julie z Nip/Tuck - Joely Richardson. Je pravda, že filmu schází špetka nápadu, ale na druhou stranu téma rodiče, který brání vlastnímu dítěti ve štěstí je mi celkem dost blízké a možná proto mám pro Nekonečnou lásku slabost. Co mi spíš vadilo je postava Jade, byla to taková dětinská uběhaná husička. S pěti hvězdičkami tedy trochu nadhodnotím, ale nedá mi to - když tu tak čtu ty komentáře.. to jste nikdy neprožili "lásku" na první pohled? Cyniky nemá nikdo rád. Tenhle film je jednoduše jako každá první láska - naivní, nevinná, chvílemi hloupá, ale nekonečná... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama