Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V okolí jednoho amerického městečka začínají postupně mizet studenti. Jejich kamarádka Melanie po nich pátrá společně se svým bratrem Travisem na vlastní pěst. Nakonec však přichází šokující odhalení... (oficiální text distributora)

Recenze (16)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tohle byla televizní kravina která dost často zabíjela. Když nemám talent fajn natočím krátkou sračku bez šance na úspěch, a ne že natočím dlouhou kravinu ke který nemám asi ani scénář tak nechám herce dělat co chtějí, jako to bylo asi tady. Tenhle film má totiž strašně moc děr a celkově je dost nezajímavej, navíc postavy jsou nezajímavé a strašně klišoidní. Takže máme tu machírky co každýho šikanujou, krávy co choděj s machírkama, sociála co ho každej šikanuje. Prostě tragédie. Jako celej film. NAvíc pasti byly k smíchu a musel jsem se smát dost hlasitě když jsem viděl ženskou v bublinkové fólii:-) ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo vážně tragické. Ač je mé sebevědomí na nule, tak můžu s klidem říct, že bych předvedla lepší "herecký výkon" než všichni aktéři dohromady. Jak říkám, tohle bylo HODNĚ špatné. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek vypadá jako experimentální studentský film. Čeští tvůrci krátkometrážních hororových výtvorů by se mohli inspirovat. Stejně jako se tihle zřejmě inspirovali asi nejslavnější sérií 'Saw'. Vše je natočeno a následně prostříháno ruční a průmyslovou kamerou, kde se nezapomnělo ani na veškeré neduhy, jaké tyto kamery mají. Šum, klepání obrazu, zrnění, skákání obrazu atd. Takže z toho vzniklo jakési amatérské domácí video. Děj je tedy velice primitivní. Únos mladých lidí následně zavřených do čehosi, co vypadá jako skladiště všemožného harampádí. A psycho může začít. Hodinová stopáž mi přijde docela akorát, i když kdyby se přeci jenom o kapku zkrátila, vůbec by to ničemu nevadilo. I zde se dokazuje, jak z mála lze natočit film. Kdo vlastní videokameru ( dnes už stačí i smartphone ), střihačský program na PC a dobrý nápad, mohl by se klidně pokusit o něco podobného. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Určitě jsem viděla větší hovadiny, než je právě Buried Alive. Je to sice nedokonalé béčko se scénářem vytvořeným ve školce, ale pořád měl tento film jakousi snahu upoutat diváka alespoň svým motivem. A zdá se mi, že až na ten nezdařený, laciný, bezduchý a snad i nepochopitelný konec, P. E.-Ouzts zaujmout jakžtakž uměl. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Naprostá až amatérsky čpící slátanina, která se už od začátku držela jak průhledného klišé tématu, tak i kamerových efektů, které bych i já udělal věrohodněji. Celkově sice zajímavý nápad udělat hororový snímek z pohledu hned několika kamer, ale v tomto případě to nemělo hlavu ani patu. Hvězda možná za přeci jen nějaký nečekaný zvrat a za to, že to člověka drželo i přes to hrůzné zpracování až do konce. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama