Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 2

Recenze (467)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že ani vychvalovaný první díl, jsem nepovažoval za komediální zázrak a spíše jsem se pouze párkrát uchechtl, než plácal smíchy do kolen. Druhý díl přináší novou zápletku (už nejde o žádné šéfy) a přidává už notně infantilní humor a z hlavních hrdinů dělá totální dementy, kteří si nejspíš ani neumí utřít p*del. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

3 kreténi, co se chovaj jak kreténi, se rozhodnou unést jednoho parchanta, a přitom kecaj a dělaj takový píčoviny, až je vám z toho trapně, ale tvůrci patrně čekali, že se tomu člověk zasměje. Dost nechápu, že se k tomu upsaly i nějaký známější jména. Nebýt scény se sprchou, do 2/3 jsem se nezasmál; aspoň ten závěr byl o něco lepší. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skutočný recyklát, ale to mi nevadilo, tomu čomu som rozumel som sa aj zasmial. No tomu, čomu som nerozumel som sa smiať nemohol jednoducho preto, že ... som nerozumel. Komu napadlo vytvoriť scenár tak, že necháme tri postavy po sebe zbesilo kričať a vy nemáte ani šajnu čo hovorí ani jeden z nich? A keby sa to stalo raz, ale asi dvadsaťkrát, od začiatku do konca plno scénok divokého ziapania. A vlastne tá dvojka nakoniec nie je ani o šéfoch na zabitie, len sa na názve vezie. Oceňujem však, že traja blbouni si zachovali svoje idiotské výrazy. Ale to mali už pre natáčaním. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Na rovnakej komediálnej vlne ako prvý diel. Chutná Jennifer Aniston, a fantastické ústredné trio. Pine si strihol rovnakú úlohu ako v Carnahanovom Stretch a Waltz je bohužiaľ veľmi nevyužitý. Inak niektoré veci ma dostávali do kolien. Celá scéna z vlakom je parádna. Rovnako aj akčné finále. Jediné čo ma zamrzelo bola snaha na konci spraviť nejakú pôdu pre možný tretí diel. Oproti tomu ako bol celý film nadupaný a v podstate nenechal diváka vydýchnuť, mi táto filmová bodka prišla zbytočná a trocha rozpačitá. Inak skvelá zábava. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám komedie u které si každý najde to své čemu se bude smát a královsky se odreaguje.Příběh tří chlápku je pro mně asi ještě krapet lepší jak u jedničky a to se mi u pokračování moc nestává,ale tvůrci dokázali,že když je dobrý scénář a herci tak je jedno jestli je to díl druhý nebo třicátý ,ale hlavně,že je to kvalitní a to zde je.Je tu o jako u jedničky dost známých herců (ani se mi nechce říct vedlejších,protože každý tu má svojí úloha,která je dost výrazná a vůbec vtipností nezaostává za ústřední trojicí) ať už Chris Pine ,který si roli evidentně užil podobně jako ve filmu Stretch nebo Jamie Foxx v roli mamrda:-)Jestli myslíte,že Nick ,Dale a Kurt už nemůžou být větší koumáci,zmatkáři či popletové oproti prvnímu dílu tak se pletete :-).Nenašel jsem ani jedno slabé místo a ani jsem ho popravdě nehledal jen jsem se hodinu a půl náramně bavil a přitom totálně vypnul od reality.Navíc potěšila mě i zde účast oblíbeného Kevina Spayceho ,a vidět Jeenifer Aniston po filmu Cake zde zase v roli neodolatelné byl taky docela skok.Za mě celkově 90 % a pět hvězd. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (24)

  • Variety nazval film "nechutným a neuveriteľne nevkusným pokračovaním". (Arsenal83)
  • USA Today o filme: "Toto nedomyslené pokračovanie zábavného filmu Horrible Bosses z roku 2011 je nízke, hlúpe, urážlivé a vulgárne. Je to tiež krkolomne nezábavné." (Arsenal83)
  • V kanceláři Berta Hansona (Christoph Waltz) můžeme ve vitríně vidět fotbalový dres Franze Beckenbauera s číslem 5. (Koldyn)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama