Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (468)

Marze 

všechny recenze uživatele

V prvních Šéfech na zabití zpackali sdružení mstitelé sociálních příkoří plánovanou vraždu, ve druhém plánovaný únos; to je celá změna filmového pokračování. Samozřejmě nechybí hrubozrnný slovník, vychutnávaný zejména hereckými maskoty z prvního dílu: Jamie Foxx, Kevin Spacey a Jennifer Anistonová, jejíž hrdinka lačnící po sexu by s gustem zprznila i Nymfomanku, znovu herecky převyšují ústřední trio užvaněných zoufalců. Pánská jízda; tak se přezdívá módnímu podžánru, který Šéfové na zabití 2 reprezentují. Vyznačuje se mimo jiné rádoby nekorektním humorem, jenž přitom dávno nepobouří ani řeholníky, a nepsaným pravidlem, že alespoň ve finále se musí vyprávění trochu rozhýbat, což zařídí jedna vcelku slušně vymyšlená i natočená honička aut nočním městem. Vše, co už jsme viděli stokrát. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

I Laughed so hard! Za mě o třídu ještě výše než první díl. Vtipný a zajímavý scénař doplněn vynikajícími hláškami na úrovni + skvělý výběr mých oblíbených hvězd. Chris Pine zde opět záři( ten herec se čím dál zlepšuje už ve Stretchovi byl k popukání), skvělá sexuálně posedlá Jennifer Aniston a Matky chtivéj z téhle komedie dělají výborný koktejl. Potěší i zajímavé zvraty a hlavně můj oblíbenec Keegan-Michael Key. Příjemné překvápko po dlouhé době. 85% ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

K dvojke som sa dostal prostredníctvom kina bez predošlej znalosti prvej časti (čo mimochodom nie je vôbec žiadna prekážka) a poviem vám, tak dobre som sa už dlho nezasmial. Skvelé herecké obsadenie, od známe po menej známe tváre, no predovšetkým všetci do jedného skutočne sympaticky pôsobiaci blázni. Vtip strieda vtip a vy sa vynikajúco bavíte, skutočne odporúčam. Hurá na prvý diel! ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

sterilné, i napriek tomu, že to má len hodinu a trištvrte to pôsobí ukrutne dlhé, to neustále bľabotanie daya so sudeikisom je niečo tak neznesiteľne otravné, až z toho človeka rozbolí hlava, typický príklad zohavenej dvojky urobenej len pre peniaze a úspech jednotky (nie že by jednotka nebola urobená len pre peniaze a pre to, aby mala úspech a mohla byť dvojka, ale tá bola aspoň vtipná); veľmi zlé - zbytočné, strata času a naozaj vyhodené peniaze! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Ústredná trojka je príliš šialená, aby som dal nižšie hodnotenie než minule. Celkovo považujem za zázrak namiešať zábavný film s rovnakými figúrkami ešte raz. Vkuse sa niečo deje, o niečom s kecá, zápletka triviálna, ale v rámci žánru sa s ňou dobre pracuje. V závere možno menej domyslené, ale v porovnaní s VO ŠTVORICI PO OPICI 2 lepšie odvedená robota... ()

Galerie (66)

Zajímavosti (24)

  • Ve scéně s policejní honičkou prorazí ujíždějící auto na vlakovém přejezdu závory. V dalších záběrech, kdy čekají na projetí vlaku, jsou závory kompletní. (Pyron)
  • The New York Times napísal, že film je „jedným z najnedbalejších a najzbytočnejších hollywoodskych pokračovaní, aké boli kedy natočené, nie je špinavší ani urážlivejší ako jeho predchodca z roku 2011, je však nekonečne hlúpejší a ani z polovice taký zábavný". (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama