Reklama

Reklama

Noc hrůzy 2

  • USA Fright Night 2 (více)

Obsahy(1)

Američan Charley studuje v Rumunsku historii umění. Brzy zjistí, že jeho nová sexy profesorka Gerri je ve skutečnosti stovky let stará upírka. A co víc - Gerri se chystá zabít Charleyho bývalou přítelkyni během obětního rituálu. Ve dne je Gerri Dandridgeová sexy profesorkou, v noci se z ní stává skutečný upír s neukojitelnou žízní po lidské krvi. Skupinka středoškoláků, která přijíždí do Rumunska studovat historii umění, se ocitá ve spárech Gerriiných tužeb a teroru. Charley musí společně se "zlým" Edem zastavit Gerriiny plány - ta se chystá za úplňku koupat v panenské krvi. Krev, na niž má Gerri spadeno, ne náhodou patří bývalé Charleyho přítelkyni Amy. Za pomoci Petera Vincenta z upírské reality show se Charley pouští do nebezpečné akce, na jejímž konci snad Amy uchrání od krutosti, ze které ani smrt není vysvobozením. (HBO Europe)

(více)

Recenze (47)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Dracula vlastne nebol muž, ale žena - Alžbeta Báthoryová alias transylvánska grófka Draculová, najsilnejšia upírka všetkých čias... nemohúcnosť a demencia amerických scenáristov už naozaj nepoznajú medze, inak je ale Fright Night 2 tuctovým video sequelom, majúcim pre takéto typické, nižším rozpočtom disponujúce pokračovanie očakávateľné zápory a neduhy. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Nedotčen starými předchůdci můžu objektivně hodnotit a nepindat sračky o remaeku.Jednička s Farrellem byla zklamání, co se do děje i děsivosti týče a dvojka je zase překvapení, že to není taková sračka.Typický céčko z rumunska co si půjčilo slavné jméno, aby se o něm vůbec někdo dozvěděl.Na filmu je prima, že si svojí sračkovitost uvědomuje sám a vůbec na nic si nesnaží hrát, jako by říkal ahoj kluci a holky, dostali jsme asi milion dolarů, uděláme si pěkný prázky v hnusnym státě, vojedem pár kurviček, vyfetujem trochu toho kokainu a přitom si s radostí a nadšením užijem svůj největší životní úspěch a to roli v podřadné píčovině.Atmosféra dýchla, krve jak debilů tady (hodně) , seksy Jaime a dokonce, dokonce i jedna automobilová bouračka...juch.40% ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Jedna z největších upírských hovadin vůbec, snažící se přitáhnout diváka na docela osvědčenou značku Fright Night. S tou ovšem nemá vůbec nic společného. Američané oprášili ubohou hraběnku Bathoryovou, naroubovali jí na Draculu, sjednali několik Rumunů, kteří by neuspěli ani jako ochotníci a neštěstí bylo na světě. Tenhle film nemá vůbec nic, kromě umělých nasazovacích zubů. Strašný! ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Charley a Ed sú kamoši, ktorí pricestujú študovať do Rumunska. Ich pozornosť tu onedlho upúta atraktívna, no podozrivá profesorka, ktorá je v skutočnosti nemilosrdnou upírkou. Keď sa však ukáže, že má zálusk na Charleyho expriateľku, rozhodnú sa ju zastaviť, s čím im má pomôcť svojský expert na nadprirodzeno; Peter Vincent. Pokračovanie príjemného remaku z r. 2011 v skutočnosti nie je pokračovaním, ale ďalším rebootom, ktorý si berie staré známe "Fright Night" postavy a zasadzuje ich do nového príbehu, s novými hercami. Zo štvorice F.N. filmov je táto novinka síce najslabšia a najmenej nápaditá, aj tak však ide o zábavné a pozerateľné béčko. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nehorázná dlouhá nuda, sice se tam paradoxně neustále něco děje, jenže se to strašně vleče a nebaví to prostě. Hlavní upírka je kočka, ale to je jaksi na horor málo. Krve je tam sice dost, ale ten děj je žalostný. Na to, že to má být komedie střižená hororem, jenže kam se poděl vtip a humor? Pro mě je to podprůměrný horor možná s jedním vtípkem. Druhou polovinu už jsem musel mnohem častěji přeskakovat, jinak bych to nedokoukal. ()

Galerie (9)

Související novinky

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

Dočká se kultovní Noc hrůzy pokračování?

17.11.2020

Režisér Tom Holland (Dětská hra) pracuje na pokračování svého klasického upířího hororu Noc hrůzy z roku 1985. V tuto chvíli si jistě mnozí z vás říkají, že Noc hrůzy přeci už má jednak pokračování z… (více)

Reklama

Reklama