Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (167)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Emm, takže... prvně mějte na paměti, že ženská v uplých šatech = štětka... no, a pak si užijte walk of shame s Walk of Shame. --- Mně vám bylo fakt trapně. A to vlastně hlavně proto, že se tohle někdo někdy vůbec opovážil pokládat za nosnej komediální námět. O neskutečně předvídatelných "humorných" momentech bych snad radši ani nemluvil. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem moc neočekával, jsem vážně překvapenej. Tak dobrou komedii jsem dlouho neviděl a rozhodně bych ji zařadil do TOP 5. Elizabeth Banks hraje skvěle a je opravdu vtipná, ty vtipy jsou tak strašně geniální, smál jsem se každou vteřinu😁. Tak dobře jsem se dlouho fakt nezasmál. Sice se většina vtipů točila okolo toho, že se ji pletli s děvkou, ale vždy to bylo tak neuvěřitelně vtipně zformulované, že jsem se prostě musel smát. Ještě tato celá komedie je o něco vtipnější, když jste obeznámeni s faktem, že je Elizabeth Banks silná feministka😂. Co bych velmi ocenil je samotný originální námět, který i překvapivě dával smysl, ne jako v drtivé většině komedií, protože ona opravdu neměla moc šancí, jak sehnat nějakou pomoc, a celkové originální lokace, které v komediích až tak obvyklé nejsou. Ještě bych přidal, že zde nenastala žádná trapná dramatická část, jak tomu je v mnoha komediích, a to cením. Na rok 2014 to je celkově bombastické, protože lze vidět, že stále existují i novější retardovanější komedie a že je pořád možné vymyslet originální nápad na komedii s plno originálními vtipy. Vyhodnocení: ,,Za neúspěch box officu Charlieho andílků mohou muži." - Elizabeth Banks 🤣😂😁 ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chápu, že anabáze domnělé žluté děvky měla za úkol pobavit, ale vůbec jí to nešlo.. Trpěl Marsden v pitomé roli, trpěla Banksová na vysokých podpatcích, trpěl jsem i já a nutno si bez okolků galantnosti přiznat, že kdyby se Elizabeth producírovala po L.A. v teplácích a vytahaném svetru, bylo by to ještě horší. Jediné pozitivum asi bylo, že Ethan Suplee, vypasený neonacista z American History X, shodil nějaké to deko, nicméně na vyzývavý šat žurnalistky Meghan to ještě není.. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Typická komedie s množstvím záměn a seznámení se hlavní postavy s prostředím a chováním jí ne vlastni. Elizabeth to táhne tak trochu celé sama, naštěstí ona zahraje cokoliv, takže je to sice vcelku jednoduchá ale zábavná komedie. A taky nutno napsat, že na čtyřicet je to opravdu kost. Sakra i na třicet je to luxus :) "...so you ain ´t suck a one dick tonight?" " eh...." :)) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Občas chce človek vypnúť pri podobnej blbosti. Bohužiaľ zmysel pre humor je veľmi subjektívna záležitosť a tu som sa s tvorcami minul. Hlavná postava sa ocitne v situácii, ktorú by aj mierne podpriemerne inteligentná osoba vyriešila do pol hodinky, lenže Meghan dosahuje cca inteligenciu kuraťa a farba jej šiat je možno toho metaforou. Ale skôr nie. Ak by zažívala skutočne dobre a vtipne napísané a zahrané príhody, tak by sa neuveriteľnosť celej zápletky dala bez problémov ignorovať. Ako jednohubka ale Ulička hanby neublíži. 50% ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Když Megan (Elizabeth Banks) krade kolo a mluví s chlapcem, má v jednom záběru ve vlasech listí, ale v dalším už ne. (Tirny12)
  • Stanica KZLA pravdepodobne paroduje skutočnú stanicu v Los Angeles, KTLA. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama