Reklama

Reklama

Eaglewalk

Krátkometrážní / Horor / Thriller
USA, 2012, 30 min

Recenze (7)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pozor na indiánské totemy! V případě zničení můžete vyvolat Yettiho, který na vás zanechá Velkou stopu i na jinak prosluněný Pátek třináctého. Jason v bleším kožíšku se rázem postará, aby vaše táboření v kempu Crystal La... pardon, samozřejmě v kempu Eaglewalk dopadlo přesně podle pravidel správného slasheru. Netušim, jaký měl Himebaugh k dispozici rozpočet, ale jeho kraťas působí až nečekaně profesionálně. Kamera, hudba, masky a zjev Bigfoota (alespoň ve tmě) jsou zmáknuty na jedničku. Atmosféru to má, škoda jen, že lekačky doplácí na svou předvídatelnost a závěrečný souboj na férovku působí lehce trapně. Jinak fajn půlhodinka a respekt před chlupáčem. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Film plný nudných dialogů, nesympatických postav a nevýrazných vražd. Eaglewalk mi nepřišel vůbec zábavnej a už vůbec né napínavej. Co se týče Bigfoota - za tmy budiž, ale za světla tenhle chlupáč navodil spíš úsměv. Vše bylo zakončeno odbytým a trapným finále. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Křišťálově čisté jezero, camp, mladí a natržení teenageři – copak nám to jen připomíná? Ne nebude se tu prohánět starý dobrý Jason, ale z totemu uvolněný Yeti. No očekával jsem průser, zvláště když jde o krátkometrážní kousek a režisérovu prvotinu, ale chlapec překvapil. Podařilo se mu vytvořit docela zajímavou atmosféru (no u podobných filmů je tohle priorita), příšeru nechal vesměs zahalenou do tmy, což bylo velké plus a kdyby ještě krapek ubral na těch nudných dialozích a spíš přidal akčnost, bylo by to super. Takže po Crystal Lake tu máme další nebezpečný camp (tábor) a to Eaglewalk. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jeden z najneoriginálnejších, ale zároveň aj z remeselne najlepšie spracovaných hororových kraťasov, videných. To ešte nikto nedal pánovi Himebaughovi kontrakt na celovečerný príspevok do žánru? Každopádne je to strhujúce a evokuje staré slasherové fláky, aj keď hudobný doprovod sa do takéhoto niečoho proste nehodí ( soundtrack je však majestátny a hodil by sa skôr do niečoho epického ). Synth je synth. EAGLEWALK robí svojmu žánru dobré meno a je len škoda, že len na tak malej ploche. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Elliot si spolu so svojimi kamarátmi chcú dokázať svoju odvahu tým že v roku 1981 sa ako účastníci detského tábora rozhodnú zničiť starý indiánsky totem o ktorom medzi deťmi kolujú rôzne chýry. Neskôr sa už so svojou priateľkou a ďalšímí kamarátmi do tábora, tentokrát už opusteného, vracia...Rob Himebaugh už v predstihu niekoľkých rokov naznačoval že zlatá éra hororov 80 tych rokov bude v súčasnosti veľmi vďačnou témou nielen na oživenie tohto žánru ale aj v iných odvetviach nielen filmového priemyslu. Veru, zlaté časy. ()

Reklama

Reklama