Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maximální plejboj potká tu pravou, ona ale není lehká kořist... Vince (Geoff Stults) je úspěšný rozvodový právník a notorický sukničkář, který je známý aférami se svými klientkami. Život je pro něj jedna velká soutěž a něco jako prohru nemá v programu. Na každého však jednou dojde. Když potká Jane (Mena Suvari), mladou rozvedenou ženu, která nemá o mužích valné mínění, je to lákavá výzva. Jane není jen krásná a úspěšná, ale také mimořádně cílevědomá. Uzavřou spolu sérii zábavných sázek, kde vítěz rozhodne o osudu poraženého. Hra je hra, ani jeden z nich ale nepočítá s tím, že se zamiluje. (TV JOJ)

(více)

Recenze (8)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z tých shit komédií, ktoré sa tvária ako romantické, no celý obsah prešpikujú samým sexom, často aj nechutnosťami. Ani vtipné, ani romantické. Robiť z Meny Suvari super kočku mi prišlo tiež nejak cez čiaru, tá by bola top len pre čerstvo prepustených basmanoch po 10 rokoch. Film vysielali na JOJ Cinema. To vidno, akú má to jojkárske kino úroveň. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z hľadiska scenáru nič nového pod svetlom: muž s veľkým egom dostane lekciu na ženský spôsob . Priemerne zahraná jednorazová filmovka avšak M. Suvari ešte stále pripomína „Americkú krásku.“ Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Zpočátku těžko koukatelné ... spíš trapné ... neuvěřitelně otravné až debilní postavy ... debilní vlastně bylo skoro vše ... ve finále tedy jedna * za Menu - sluší jí to moc snad v každém záběru, a druhá * za její kámošku, která se mi líbila ještě víc a i když mlela kraviny, tak byla snad "nejnormálnější" a "nejrozumnější" charakter ... ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

"Vsadíme se? :)", Fajná oddychová komédia, zábavná, poučná, kočky v spodnom prádle a bez podprdy. "velký ego, tučný konto a malýho pindíka" "dostal jsem ponuku na masaž, ale odmítl jsem" "jak statečné.." "Je sexstatická, dal bych si to patentovat.." "Je jak ranená gazela, je snažší jí ulovit, budu v tomhle prípadu lev" zdrogovaný Vinc nemá chybu. "podvazky a tanga se cení, ale nejsou podmínkou.." skrytá reklama - ferrarri, cicky, bradavky, teploši a transvestita, bronzový penis s guľami, medzititulková scéna, foto s ladyboy, okurkový prase, "ak zjistím, že si utíráš zadek mým ručníkem na obličej, tak vezmu tvoje koule..." ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama