Reklama

Reklama

Jedna pěst jako kladivo

(neoficiální název)
  • Hongkong Du bei chuan wang (více)
Trailer

Škola mistra Hang Tsui musí čelit prodejci opia Chaovi a jeho hrdlořezům. Po první porážce zrádný Chao najme bandu bezohledných žoldáků. Tien Lung - Hang Tsuiův nejlepší student, je jediný, kdo přežil, ale bez jeho pravé paže. Má podstoupit velmi bolestivý tréning pro pomstu a zabití pana Chaa a jeho smrtelných nohsledů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (5)

Mukade 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne scenár napísaný nejakým ultrarecesistom, naviac pod vplyvom ópia... xD ......................To ako vstával zo zeme to bolo do pošikania xDDDD ................. stojka na jednej ruke resp. jednom prste, naviac pohybovanie sa takto - myslím že vtedy sa mi mozog z toho dočasne zavaril ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Při ztrátě paže lze dosáhnout více než uspokojivých výsledků v kung-fu jedině opálením zbývající horní končetiny v rozžhaveném uhlí a máčením onoho spáleného údu ve speciálním 30 let připravovaném výluhu ze směsi vzácných bylin. A pak to zvládnete i levou rukou. Nu, já to jednou rukou zvládám celkem obstojně i bez amputace či oné kúry a mé úsilí se co do choreografie mnohdy dá ke kung-fu alespoň přirovnat. To jsem ale trošku odbočil, One-Armed Boxer je vynikajícím a lehce bizarním představitelem klasického období hongkongského bojového filmu, kterému k dokonalosti nechybí ani ten pověstný chlup. Příběh i herecké výkony sice přesně odpovídají žánrové, dobové i zeměpisné škatulce, prostě nic moc , ovšem tímhle obvykle tyhle artové snímky ani netáhnou. Přehlídka různorodých bojových stylů a choreograficky vymazlené souboje, to je oč tu běží! A toho se nám dostane vrchovatou měrou a ono ozvláštnění zmrzačeným hlavním hrdinou mne dovedlo až k páté hvězdě. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Prvá časť známejšieho Grindhouse kung fu béčka Master of the Flying Gilotine, . Keď si to porovnám. Tak dvojka dosť kopírovala ale zároveň mnoho zlepšila či už choreografie bojov alebo samotných bojovníkov (napríklad ten Ind , muai thai boxer atď). čo sa mi na tomto filmu páčilo najviac bol ten brutálny tréning hlavného hrdinu.... "musíš usmrtiť všetky nervy v ruke aby si vedel prerážať skaly" a on si ruku strčil do ohňa znova a znova a znova.. to ma dostalo. Výber nepriateľov bol tiež zaujímavý.. boli tam harcovníci s Tibetu, japonska, Vietnamu... Boss bol najtvrdší. Očné zuby mal dlhé ako upír a svojim úderom prerazil pilier v dome.. Trocha slabšie ako pokračovanie ale stále si to drží svoju kvalitu. ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála kung-fu filmů, který se dá sledovat bez přeskakování a přetáčení scén, patří určitě k těm lepším, jen by to chtělo lepší choreografii, takové chyby v zápasech by snad v reálu bojovníci neudělali! taekwondista zcela odkrytý, aby jej mohl hlavní hrdina bez problémů udeřit... Navíc pokud se tam nachází několik bojovníků z různých škol (taekwondo, karate, thajský box nebo judo) mělo by na choreografii být více vidět rozdílnost v těchto uměních, protože každé je něčím specifické. Místo toho taekwondista bojuje stejně jako karatista a těm na paty šlape judista, celý boj ve škole je velmi monotónní a po chvíli omrzí. Zkrátka choreografie měla být lepší a propracovanější. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama