Reklama

Reklama

Kde vládne zbraň

  • USA By the Gun (více)
Trailer

Nick je ctižádostivý zločinec, jemuž se život vymkne z rukou poté, co je jmenován právoplatným členem mafiánské rodiny. Následkem toho se i životy jeho blízkých ocitnou v ohrožení. A on se musí rozhodnout, co je pro něj skutečně důležité. Nick (Ben Barnes) je drzý mladík italsko-amerického původu, kterého se otec zřekne poté, co se nechá zatáhnout do světa zločinu. Nick se zaplétá s bostonskou mafií a přesvědčuje jejich vlivného šéfa, že má na to stát se právoplatným gangsterem. Záhy je však rozčarován slábnoucím vlivem zločinecké organizace, která se kdysi těšila nehynoucí úctě, a rozhodne se obejít svého šéfa tím, že získá podporu svého nejlepšího přítele George (Slaine) pro rozvoj vlastních zločineckých aktivit. Nick má nejprve úspěch, všechno se ale začne hroutit ve chvíli, kdy se zamiluje do nádherné ženy Ali (Leighton Meesterová) a rozhodne se napravit. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (21)

pradous 

všechny recenze uživatele

Já jsem úplně na druhy straně...Ritchie Coster, taková kopie Roberta DeNira, Toby Jones liliput mezi mafianama atd. Trochu me to připomnělo Tarantinovy Takoví normální zabijáci, ale tady jsem cítil, ze takhle to opravdu může byt, prostě uveritelnej příběh. Navíc propojka s Tarantinem -Harvey Keitel. Znovu jsem si ověřil, ze hodnoceni na CSFD pro me neni měřítkem. ()

DrifterSoul 

všechny recenze uživatele

Záleží na úhlu pohledu a nátuře. pro někoho nuda a film o ničem. Pro mne film depresivní, který nepotěší, na druhé straně zajímavá analýza mizerie člověka, který si neuvědomuje, kde je ta správná strana a rozumný "way of life". A také nakouknutí do vnitřního mechanismu "sicilské rodiny". Pomalé tempo je ku prospěchu a užíval jsem si jej zejména při odvíjení vztahu negativního "hrdiny" se sympatickou barmankou. Ale za ten zmar a ponurost, nelze dát více jak 3 asterisks. ()

Reklama

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Zahodit se da ledacos. Penize, talent, hracka, prilezitost.. No a zhlednutim tohoto filmu vyhodite 105 minut vaseho zivota. Je to absolutne bez emoci, ale bohuzel i bez akce, bez zapletky... absolutni nic, ten film zapomenete driv nez ho stihnete dokoukat a to i presto, ze ma (pro me) pomerne zajimave herce. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně nudná a o ničem podívaná, kde hlavní lákadlo byl Hárlej Kemr, ale ten hrál na nic. Ono v tomto filmu ani nebylo co hrát. Hlavní představitel byl tak strašné pako, jak ve své roli, tak i herecky, že jsem měl co dělat, abych to kvůli němu nevypnul už v polovině. Matně si vzpomínám, kdy naposled jsem viděl tak nezáživnou a stupidně o ničem "gangsterku", kde ani jedna postava není "normální", dobře zahraná, uvěřitelná a tím i zajímavá. Naprosto zbytečných 105 minut. Že se vůbec obtěžují, točit takové nezáživné kraviny. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Koukat na tenhle film po Black Mass: Špinavá hra je vcelku na prd. Měl jsem totiž okamžitě možnost srovnat aktuální filmové hranice Hollywoodu, co se týče dnešních gangsterek. Obě se totiž odehrávají v podobném prostředí a ještě k tomu v Bostonu. Jenže zatímco Black Mass by měla být ta lepší, a je spíš průměrná, tahle je rozhodně ta horší, a zároveň je opravdu spíš podprůměrná. U tohoto filmu bylo hodně vidět, že se v každé scéně zračí šetřit každej dolar. Jenže na druhou stranu má kvalitního mafiána Harveye Keitela, který si svojí postavu poměrně užil. Ještě aby ne, nedělal ji poprvé. Pokud ale nemusíte, tak se na tenhle film vykašlete. 105 minut se tady táhne jak chřipka nosohltanem a výsledek za to nestojí. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu začalo v listopadu 2012 v Bostonu ve státě Massachusetts. (HaiDFelD!)

Reklama

Reklama