Reklama

Reklama

At the Devil's Door

  • USA Home
Trailer

Mladá, ambiciózní realitní makléřka Leigh (Catalina Sandino Moreno) dostane na starost prodat nemovitost jednoho staršího páru, který chce dům prodat v co nejkratší možné době. Jediným háčkem je jejich dcera, se kterou není něco v pořádku. Její stinnou stránku, která je ovládána nadpřirozenými silami, mají Leigh i její sestra Vera (Naya Rivera) pocítit na vlastní kůži. (juta)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (72)

petero 

všechny recenze uživatele

Pomaličky sa odvíjajúci no našťastie nie nudný, komorný satanistický horor (to je niečo pre mňa) s technicky vyspelejšou réžiou ako predchádzajúci režisérov film (ktorý sa mi však viac páčil), má zo začiatku trošku nejasný dej, no postupne to do seba zapadne. Film som v kľude dopozeral bez toho, že by ma tam niečo nasralo (čo sa už dávno pri horore nestalo), takže je to veľmi slušne netočená a zahraná záležitosť, ktorá síce ničím neprekvapí a tak v rámci nevyužitého voľného času sa nedá inak ako fanúšikom satanistických filmov doporučiť. Určite to nebude premrhaný čas. ()

RedAK 

všechny recenze uživatele

"Ťuk ťuk, smrdí ti z držky!". "Ježiši, buď trochu v klidu, tady nejsme na dětským hřišti". "Tvoje matka šlapala za šroubky!". "Do prdele, Ištváne, nechovej se laskavě jak prase". "Ať mi vykouří imbusák!". "A stačí! Co tady chceš?". "Ááále, výživně jsem zřezal starou a růže, to by ses uchechtal, čéče, kolik hnojivky musím dát na jeden záhonek. Tak si asi jen naseru na zálivku a zase půjdu". "Nechtěl bys mi vykouřit péro?". "Chtěl". "Ok, to vyřešíme potom". "Ale počkej, trochu by sis to u mě vyžehlit přeci jen mohl". "Tak jo, povídej". "Nějaká ženská. Vskutku natolik otravná, že po mně chce sex. Mohl by sis ji hned odnést a zadarmo nabízet všem soudným heterosexuálům, nebo já se z ní fakt pobliju. Zaručuji ti, že od teď budu píchat jenom chlapečky a nezapomenu to kdekoliv zmínit, fakt! Když už budeš v tom, přiber s sebou i mě, než mi z ní definitivně mrdne. Díky." ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zčásti nepřehledný snímek na téma Satan v nás. Hannah se seznámí s mladíkem, který jí nabídne možnost si vydělat peníze. Jde jen o takovou hru, kterou si zahraje s jeho strýcem, a potom prodá svoji duši. Jenže co peklo schvátí, již nenavrátí. Když Hannah zjistí, že ji ovládají temné síly za jistým účelem, rozhodne se plány pekelníka překazit. Na scénu pak nastupují dvě sestry - makléřka a výtvarnice. Satan nelení a v duchu snímku Rosemary má děťátko začne jednat. Nevyvážený počin má několik scén s napětím, jednu výraznou, ale očekávanou lekačku a oblíbené klišé, kdy se napadená oběť zmítá ve vzduchu a střídavě je vržena proti zdi a na zem. Průměrná oddechovka, když není nic jiného po ruce. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Realiťáčka sa snaží predať dom ku ktorému sa viaže pochybná minulosť, čo ju nenávratne zamotá do siete Diabolských plánov. V tomto prípade som zrejme mal (očividne ako viacero ďalších divákov) priveľké očakávania, keďže režisér pred 2 rokmi pripravil perfektný horor "The Pact", no teraz mu to bohužiaľ celkom nevyšlo. Atmosféru síce strojí ako len môže, ale kazí mu to priveľa zbytočných vedľajších postáv, rozvláčne scénky ako z telenovely a pričasté dejové skákačky. Trpezlivého diváka odmení jednou sekundovou infarktovou scénkou, ktorá na chvíľu vytvorí očakávania od nadchádzajúceho finále, no to sa však zase končí nevhodne a nevýrazne ako nejaká uspávanka. Celkovo to bolo dobré, ibaže neuspokojivé. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ale jo, byť film není velmi atraktivní a adrenalinová jízda jak mám rád, tak přesto mě film zaujal obzvlášť díky velmi solidnímu zpracování, perfektní temné atmosféře a solidním příběhovým zvratům, kde jsem naposled viděl tak velkou nekompromisnost s herci ve Snowpiercerovi. Ač na mě ani jedna lekačka nefungovala, Bavil jsem se celkem fajn . 65% ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama