Reklama

Reklama

Gekidžóban Pocket Monsters: Best Wishes! – Victini to kuroki eijú Zekrom

  • Japonsko 劇場版 ポケットモンスター ベストウイッシュ ビクティニと黒き英雄 ゼクロム (více)

Obsahy(1)

Ash, Cilan a Iris spolu se svými Pokémony navštíví v tomto filmu městečko Eindoak, proslulé svým impozantním hradem. K hradu se váže legenda spojená s lidmi z Údolí - kdysi se prý nacházel na jiném místě, v centru jejich království, než ho král musel přesunout, aby zažehnal zkázu způsobenou svými dvěma syny. Jenže svár mezi nimi a jejich dračími Pokémony - Zekromem a Reshiramem - může i po staletích způsobit katastrofu. A jak do celého příběhu zapadá roztomilý Victini, Pokémon Vítězství, který je v bariéře kolem hradu uvězněn? Tuhle záhadu už musí rozmotat naši hrdinové. (Nathaka)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se o dva filmy, které jsou vlastně jedním. Každý obsahuje trochu jiné scény, ale délka odlišných scén nepřesahuje 10 minut. V podstatě jde jen o to, že se jeden film více soustředí na Reshirama a druhý na Zekroma. A to je vlastně celé. Docela slabé, na to, že by měl člověk jít dvakrát do kina. Jinak standard, místy až celkem nudné, ale jsou zde docela zábavné scény. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z tých Pokémon filmov, o ktorých už absolútne nemám páru, že o čom točil. Ešte aj to zbytočné blbnutie s "dvojitým názvom filmu", v ktorom sa nikto nevyzná. ()

Reklama

Galerie (8)

Reklama

Reklama