Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

JAFARŮV NÁVRAT je druhým pokračováním kouzelného příběhu o Aladinovi a začíná práv tam, kde jsme opustili první díl. Ačkoli se to zdá nemožné, zlý kouzelník Jafar unikl z lampy. A co víc, je nejmocnějším džinem ze všech! Jediné, na co teď myslí, je pomsta Aladinovi! Mezitím se do kouzelného města Agrabahu vrátil zábavný Džin. A má plno historek ze svých dobrodružných cest kolem celého světa. Jeho přátelé je rádi poslouchají, ale teď navíc potřebují i Džinovu kouzelnou sílu, která je chrání před zlým Jafarem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

Koda 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal, že se Jago skamarádí s Aladinem a pomůže zničit lampu? Skoro nikdo. Já jsem z toho byl celkem na větvi, protože jsem tak nějak očekával, že se Jago s Jafarem tvrdě pomstí. Toto pokračování úspěšného prvního dílu nemělo takový šmrnc a podle mě tam bylo moc neshod mezi Aladinem a Jasmínou, jednou byli nešťastní a potom jakoby nic. Příběh byl takový kostrbatý, někdy možná urychlený, v jednu chvíli jsem nevěděl, jestli Jago je na straně Aladina, nebo jestli je Jasmína Jafar a kvalita filmu neměla moc srdíčko. Koberec bohužel nedostal moc hlavní roli a vypadal jinak, Sultán byl párkrát sobec. Film spravilo chuť pár celkem chytlavích písniček a pár Džinových fórku, ale nebylo to nic moc. Je to velká škoda, příběh by mohl mít jinou a kvalitnější, možná originálnější podobu, tohle vypadá spíš jako nějaký hodinový díl ze seriálu. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Jafarův Návrat je druhým pokračováním kouzelného příběhu o Aladinovi. Film ztratil téměř vše ze svého kouzla. Není humorný, zábavný ani vtipný. Jen sem tam nějaká Džinova hláška. V tomto pokračování ho zřejmě nenapadalo moc humorných hlášek. Film je typický seguel, kdy zloduch z prvního dílu se vrátí na scénu, aby dokončil své dílo zkázy. Doporučuji asi jen těm, které zajímá, jak to bylo s Jafarem a Aladinem dál. ( 40 procent ) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Absolutně tragické pokračování, které nedoporučuji nikomu. Nemá to scénář, logiku (Jasmína Aladinovi nevěří a za 5 minut zpívá o tom jak ho miluje?) a po dějové stránce to též za moc nestojí. Jafar se zde rozjede až tak zhruba v 30 minutě ze 66 Jasmína a Aladin jsou tam do počtu a co je nejhorší Jago už nehláškuje a o písních se radši ani nevyjadřuji . 20 procent za jednu vtipnou scénu s Jafarem na té popravě a 20 za film více si to nezaslouží, Těch 56 procent co to aktuálně má je těžký úlet kdyby to netočil Disney má to tak 40. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Veľmi až príliš veľmi veľký kvalitatívny skok smerom dole. Animačne slabučké, pod úrovňou bežných TV seriálov. Príbehovo to tiež nič extra nie je a na postavičkách strašne vidieť klasickú Disney recykláciu tvárii a pohybov daných postáv podľa roky zažitých šablón len s malými obmenami výsledného výzoru. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jak je u disneyovských sequelů zvykem, nový film se originálu ani zdaleka nepřiblížil. V přímém srovnání s prvním dílem by tak Jafarův návrat musel dostat i horší hodnocení, naštěstí Džinova one-man-show zachraňuje úplně všechno. Nic to ale nemění na faktu, že ústřední zápletka "neřekl jsi mi o papouškovi, a proto odcházím truchlit do komnat" je přepálená až neuvěřitelně. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy se opičák Abu pokouší ukrást drahocený šperk v podobě květiny, je hned několik chyb. Ve váze jsou dvě květiny. Opičák sebere obyčejnou květinu a následuje záběr na vázu s oběma květinami. V dálším záběru opičák zahazuje obyčejnou květinu a hned následuje záběr na prázdnou vázu. Drahocenou květinu však opičák z vázy vytahuje až v dalším záběru. (Thanoris)
  • Jediný film z trilógie, v ktorom v českom dabingu Sabina Laurinová spieva "Jasmínine party". V prvom a treťom filme jej síce prepožičala hlas tiež, no v piesňach sme počuli spievať dabingovú herečku Janu Mařasovú. (matthew.17)

Reklama

Reklama