Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David a Serena mají zvláštní vztah. Potácejí se odnikud nikam, zabíjejí každý den své ambice na hloupých večírcích a drogových mejdanech svých podobně postižených přátel. Až jednoho dne Serena práskne dveřmi a nechá dům lehnout popelem. Dostane se však jen do ještě horšího světa, než v jakém žila, a ráda se vrátí ke svému línému Davidovi. (honajz)

(více)

Recenze (2)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak a dost. Chtěl jsem dát jednu stár za cute Britany Murphy..ale je to její chyba, že se upsala takovýhle sračce, kde jen hulej a kecaj vo hovnech. Celková pointa filmu je obyčejná a nudná. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Lůzři z amerických vysokých škol se scházejí na lůzerských dýchancích a pořádají lůzerské akce, aby se zase zhulili. Mezi tím se proplétá mladý malířský adept, který se ale také raději válí v posteli, než by něco dělal, a rozhoduje se mezi dvěma dívkami. Hvězdička za použitou hudbu, půlhvězdička za určitou atmosféru a výpravu a hvězdička za Luka Wilsona, a zaokrohluju dolů. Jinak ale film nenabízí nic, co bychom neviděli jinde, nebo pokud chodíte na podobné drogové dýchánky, taky vás asi záznam dalších pařeb nenadchne. ()

Reklama

Reklama