Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh hudobného filmu sa sústredí na mladú dievčinu, ktorá je veľkým fanúšikom kapely, ale nikto jej nerozumie. Keď sa snaží bojovať proti všetkým, umiestnia ju do psychiatrickej liečebne. Následne prežíva dobrodružstvá vo svojej mysli, prostredníctvom ktorých sa snaží uniknúť realite. V jej sne sa žena snaží uniknúť od vojakov organizácie s názvom "F.E.A.R.", no nepodarí sa jej to. Chytia ju a zabijú. Andy, spevák kapely, jej telo nájde a odnesie späť do svojho tábora, kde sa príslušníci "Čiernej légie" a "Divokých" ukrývajú, a spoločne spália jej pozostatky.
Nasledujúci večer vojaci F.E.A.R. unesú niektorých členov légie  Nakoniec sa skupina spája dohromady s cieľom postaviť sa proti organizácii. Medzitým niekto dá väznenému dievčaťu kľúč od jej cely a ona utečie do kostola. Spolu s légiou zaútočia na vežu, sídlo F.E.A.R., zachránia svojich zajatcov, porazia nepriateľskú armádu a zničia organizáciu. Zo zachráneného dievčaťa sa stáva jedna z "Divokých". Avšak vodca F.E.A.R. (Wil Francis) porážku svojej armády prežil, opäť povstane a naverbuje nových vojakov, takže boj bude ďalej pokračovať.

Zoznam skladieb:
Wretched and Divine;
Lost It All;
I am Bulletproof;
New Year´s Day;
Days Are Numbered;
Resurrected The Sun;
Overture;
Shadows Die;
Done For You;
In The End;
For Every And All Religion. (ČSFD)

(více)

Recenze (9)

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Rocková lahůdka. Patrick Fogarty (režie) a Richard Villa vykonali výbornou práci a těžko si jako Eve představit někoho jiného, než Aliciu Vigil, která Black Veil Brides sledovala již od jejich počátku. Přes to přese všechno mi však ve filmu do těch pěti hvězdiček něco chybí... P. S.: Nevím, kdo tu psal ten obsah, ale evidentně film vůbec nepochopil... ()

Reklama

animaxis 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem před shlédnutím filmu BVB neposlouchal a jen matně jsem o nich něco zaslechl,ale po tomto filmu je určitě poslouchat začnu.Příběh filmu je dobrý,ale je to celé spíš jen na poslech.Pokud by ten film byl o několik minut delší,BVB by tam hráli méně často(ne že by mi to vadilo) a příběh se ještě víc soustředil na tu holku,tak by mě to bralo víc.Ale přesto dávám pět hvězdiček,protože se mi film jako celek líbil a alespon to někomu ukáže jak to mají dnešní mladší lidé co poslouchají metal těžké a jak jsou strašně nepochopeny.Filmy mi sice zhoršil náladu na dva dny,ale někdy se dějí i horší případy.Jsem prostě spokojen a film si tak vysoké hodnocení zaslouží. ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

BVB jsem dosud neznal a neposlouchal, na jejich hudbu si teprve zvykám, ale zatím to vypadá slibně. pokud se ještě zlepší tak se stanu jejich fanouškem. Gabushe píše, že toto je slabší album než jejich předchozí, tak jsem zvědav. kdyby se jednalo o klasický muzikál, tak bych hodnotil možná plným počtem, takhle se jedná spíše o jeden velký videoklip. Pro fanoušky BVB to musí být ale naprostá bomba. Možná kdybych neměl v sobě pár piv a viděl to za střízliva, hodnocení by bylo vyšší. ()

Gabushe 

všechny recenze uživatele

Film sám o sobě stačí shlédnout jednou, nejsou tam nějaké extra scény, které by se daly sledovat pořád a pořád dokola. Ani se tam moc nemluví, spíš zpívá. Příběh filmu je pěkný ukazuje na dívku, která je fanoušek Black Veil Brides a její rodiče mají za to, že je psychicky labilní a k tomu se pak ukazuje závěr, kde je dívka zavřená na psychyně a Andy Biersack ji přijde zachránit. Písničky z alba Wretched and Divine nemají můj obdiv, protože jsou slabší než z předchozích alb. Ovšem pro ty co BVB poslouchají od počátků Wretched And Divine: The Story Of Wild Ones je to skvělé jako (jak to dobře přirovnat abych neurazila) ... přirovnejte si to samy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Frontman kapely Black Veil Brides Andy Biersack přirovnal videoklip k písni "In the End"  trialeru k filmu. (Gabushe)

Reklama

Reklama