Reklama

Reklama

Gori Tere Pyaar Mein

  • Indie गोरी तेरे प्यार में
Trailer

Obsahy(1)

Lehkomyslný Sriram (Imran Khan) je černou ovcí rodiny, která se ho snaží oženit, aby se srovnal. Dohozená nevěsta Vasudha (Shraddha Kapoor) je krásná a Sriram souhlasí se sňatkem hlavně proto, aby mu už rodiče dali pokoj. Mladý pár k sobě ale nic necítí a  Vasudha je dokonce zamilovaná do někoho jiného. I Sriram má minulost a na schůzkách organizovaných rodinou vypráví dívce o své bývalé lásce, aktivistce Die (Kareena Kapoor). (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Začátek je slibný a na indickou roztančenou dohazovačku i docela realistický. Rodiny, které se snaží dát své mladé dohromady, jsou normální, žádné rádoby legrační karikatury, jak to často u tohoto typu indických filmů bývá. Mladý pár, co se do manželství zrovna nehrdne, spolu vede uvěřitelnou konverzaci a vzpomínky mladíka na jeho bývalou lásku ukazují milostné vzplanutí se všemi jeho zákrutami a potížemi. Je to typický námět podaný velmi uvěřitelně a sympaticky. ____ Pak se ale příběh přesune na vesnici a změní se v budovatelskou agitku, která postrádá lehkost předešlého dění a sklouzne do tradiční pohádky o zlých zkorumpovaných politicích a trpících chudých lidech, kteří se snaží. A z dosud nehrdinského hrdiny se náhle stává geroj, který se však několikrát zachová jako zločinec. Takže zatímco jsem mu v první polovině držela palce, třebaže to byl nanicovatý floutek, když se v druhé polovině začne o něco snažit a zkouší to i podvodem a zbraní, tak veškeré mé sympatie ztratil. A film se z nadprůměru stěží udržel v průměrném hodnocení. /6. 7. 2017/ ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Ale jo, místy to jako komedie funguje, ale jako celek místy i nudí. Pro mě je to průměrný indický film s pěknou zápletkou, ve kterém mi chyběly chytlavější písničky. Za mě 50% :) ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi pekne. Punit Malhotra nielenže krásne odkazuje na Lagaana, ale zároveň necháva Kapoorovú a Khana prechádzať dvomi rozdielnymi ale predsa krásne prepojenými filmami. Ten prvý sleduje mesto, retrospektívy a vzájomné odlučovanie sa postáv. Je plný pesničiek, rytmu. Druhý odohrávajúci sa v zapadnutej dedinke je typický hindu film. Vtipný, plný veľkých gést a nekonečných emócií. Pre mňa príjemná zábava a taký ten pohodový filmík na večer. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, kde září hlavní dvojka (Imran Khan, Karena Kapoor) si bere na paškál problém kulturní odlišnosti budoucích manželů, jak na to budou rodiny a hrdinové reagovat? Film není kupodivu navzdory tématu zase tak moc klišovitý, jak bych čekal. Naopak postavy mají ironii, nadhled, sebereflexi, Imran je prostě výborný jako pohodář Shridevi, jehož heslem je něco ve stylu go with flow, zatímco jeho milá Dia, je eko-feministická sociální aktivistka, která dělá svým životním stylem peklo rodině a partnerovi, bez ohledu na to, jak moc pochopení pro ni mají. Film je zajímavě vystavěn, v první půli nenápadná retrospektiva, v klidu ubíhající děj, poté village survival a proměna hlavního hrdiny. Moc hezky to plynulo, skvěle sehrané obsazení, příjemná hudba (některé songy si budu chtít dát znova), především měl však film inteligentní humor (potěší odkazy na filmy Laagan, 3 Idiots), srdce, dokázal být občas i vážný a nikoliv jen příjemnou jízdou hladící po srsti. Velmi dobrá práce. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ďalšia indická romantická komédia za mnou - a opäť výborná! Už len fakt, že sa v nej stretla dvojica Kareena Kapoor a Imran Khan, ktorí spolu zažiarili rok predtým v milom filme Ek Main Aur Ekk Tu, sľubovala ďalší príjemný zážitok. A tak sa aj stalo! Prvá polovička bola plná retrospektívy a spomienok, no a druhá už pekne nadviazala na to, kde sa odohrávala súčasnosť - a práve v momente, kde sa mali lámať životné osudy. Takže celkom podarený formát so skvelým obsadením, kde popri Kareene a Imranovi dosť očarila aj mladučká Shraddha Kapoor. Navyše to bolo poňaté tak trochu aj ako komédia, hoci niektoré dialógy vyzneli trošku trápne (ale to už beriem pri indických komédiach ako bežnú súčasť ich zmyslu pre humor). Ale inak naozaj príjemný film, na ktorom sa dal pekne vidieť vývoj postáv a hľadanie spoločnej harmónie dvoch ľudských protikladov, ktoré napriek rozdielom hľadajú k sebe cestu Lásky (alebo v tomto prípade lepšie povedané most Lásky). Len škoda, že film sa v jednom bode absolútne prestal venovať iným postavám a sústredilo sa to výhradne len na Srirama a Diu, takže napokon ani nevieme ako sa to vyvinulo a dopadlo medzi Vasudhou a Kamalom - čo je celkom škoda, že ich akoby z deju odstrihli. ()

Galerie (39)

Reklama

Reklama