Reklama

Reklama

The Most Beautiful Thing

Krátkometrážní / Drama / Romantický
USA, 2012, 11 min

Recenze (6)

Bloodsnake83 

všechny recenze uživatele

Úžasný film o tom jak omezeně vnímáme, spoléháme na svůj zrak, domýšlíme si co se děje a podle toho se pak rozhodujeme. Neptáme se, jsme otrávení svým vlastním egem. Ale Láska vše mění. Díky lásce se rozvíjíme, učíme. Tohle vše já vidím v tomto krátkém filmu. A podle mě si zaslouží to nejvyšší hodnocení. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl sensitivní dvanáctiletá naivní dívka, asi bych se dokázal dojmout. Jde to však příliš rychle, přímočaře a jednoduše k happyendu. Jinak na studentský (?) film je to natočeno kvalitně... 60% ()

Reklama

Alex126 

všechny recenze uživatele

Americká slad'árna? Kýčovitá metaforičnost a konstatní snaha o symboliku něčeho tak evidentního, že to leze krkem. A ještě takové hlouposti... proč jako utekl, když někdo obtěžoval jeho přítelkyni? To se jako krátkometrážní film snaží nahodit nějaké složitosti charakteru, nebo je to jen hoodně špatné? Nějak se nemohu rozhodnout, jestli režisér nevěděl k čemu jsou krátkometráže, nebo to jen udělal špatně. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Film, který se možná až s přehnanou snahou pokouší o zobrazení čisté lásky - až to vyznívá bohužel trochu hloupě a nereálně. Pokud jste ale naivní snílci, tak to oceníte. Jinak je to docela milý krátkometrážní snímek. ~(2,8)~ ()

Zagi20 

všechny recenze uživatele

Krátkých filmů na podobné téma jsem už viděl několik. Tady je to bohužel i přes počáteční, a v celku pohodový rozjezd, vyhnané do strašně naivního dojáku, který prostě v nutné zkratkovitosti daného žánru příliš nefunguje. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama