Reklama

Reklama

Penny Dreadful

  • Slovensko Penny Hrozná (festivalový název)

Recenze (18)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

No, zdejší superlativa nepotvrzuji, protože na filmu není nic nepředvídatelného či extrémně šíleného.Shane Atkinson má očividně rád filmy Guye Ritchieho, jelikož film vypadá a to jak hereckým projevem, vizuálem a kostýmy na Anglickou, či dokonce Irskou tvorbu a je hodně řízlý takovým tím Tarantinovským humorem.Atkinson má prostě nakoukáno a Hrozná Penny není vůbec špatným debutem, ale vše je takové mírně křečovité a i snaha o brutální humor není divákovi podaná s lehkostí, ale spíš s takovým zadrhnutím a režisérskou nezkušeností.Nápad je taky čistě ve vodách lehkého nadprůměru a na filmu je určitě nejkrásnější herecký projev malé Penny, jejíž představitelka je skvělá a připoměla mi mojí švagrovou :) a hlavní herec je takový americký Simon Pegg.Sympatický debut, který si zaslouží pozornost.70%. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-3* malá Penny mě tedy ničím extra nepřekvapila, i když to bylo docela zábavné, ale vesměs něco na způsob Sám doma, kde proti sobě stojí hloupí zločinci a vychytralé neohrožené dítě. Na studentský debut je to slušné, proto si tři hvězdy zaslouží. Já to zkouknul tady, tak můžete zkusit. [ PŘÍBĚH: 2 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Americký počin s názvom Penny Hrozná (2012) ide v Tarantínosvkých šľapajách a ponúka jednu vychytenú údernú scénu za druhou. Príbeh o tom ako sa môže únos malej školáčky zvrtnúť v neprospech únoscov. /videl v kine: 80%/ (videl na festivale Art Film Fest 2013) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Chce se mi říct, že takhle to dopadne, když psychopati unesou malou psychopatku. :) Solidní krátkometrážní podívaná, které rozhodně nechybí originalita. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

"I have a chemical imbalance. It's not polite to ask about it.." Mi skoro vyrazilo dekel. ;) A ani nevravim o tom, "Who's THAT?!" ;) Can we get som burgers? Pecka. Odporucam. Kratka situacka, ale skvelo vypointovana. Kuknite youtube, ksichtik akorat na to. A to som myslel, ze to bude nejakym sposobom odkazovat na Evicku Green z vyborneho mysteriozneho rovnomenneho serialu. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama