Reklama

Reklama

Černý kůň

Když se Dana vrátí domů na ostrov Orcas Island, zjistí, že její rodinné farmě hrozí zabavení. Aby Dana rodinu zachránila, musí zkrotit koně své matky a dojet si na něm pro vítězství. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To nemáš srdce ??" - "A ty nemáš mozek !!" ;) Ne, tohle skutečně není rozhovor režiséra se scenáristou !! ;) Ačkoliv ta schizofrenie tvůrkyně tohoto poněkud nudného dramatu Cornelie Moore by možná mnohé vysvětlila.. Nenechte se zmást, tenhle Černý kůň toho o koních moc nepoví, na druhou stranu v rámci názvu by snad i snímek zachycující šachovou partii dvou bezrukých nabídl víc napětí než tenhle slzopudný vztahový slepenec, který si ani s ekvádorskou telenovelou v ničem nezadá.. Spousta traumat z minulosti, spousta bizarních postaviček, co jednají jako na drogách, i téměř nulový děj a samozřejmě koníci, to vše mě mělo odradit.. Nicméně za ten ne úplně očekávaný konec i příjemný soundtrack zavřu oko, nebo se do něj píchnu, a zaokrouhlím na dva kousky.. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Filmu dominuje především příšerný scénář, jehož příšernost ještě doplňují hluché místa po každé větě a na 110 minutový film je jich gigantické množství. Samotný děj je pak neskonale nudný. Přitom zápletka by mohla slibovat napínavou a dokonce snad i místy dramatickou podívanou. Já ale nechápu, proč je film takto dlouhý. Dal by se pohodlně zkrátit o celou řadu zbytečných míst a tím poněkud zdramatizovat. Takhle jej tvůrci natahují seč mohou, přitom z něj ale udělali neskutečně nezáživnou podívanou. Jediné, co stojí za zmínku alespoň trochu je hudba, která má ale lepší, bohužel však i horší momenty. Každopádně poslouchat se dá. Herecké výkony také nestojí za mnoho, tím spíš, že o většině herců toho moc nezjistíte, člověk se až diví, jak se svým povoláním mohou uživit. Plusovým bodem je pak konec, který je překvapivý. Další z celé řady amerických konců tak nečekejte. Zároveň ale nečekejte ani moc dobrý film. Podprůměrný je to správné slovo. ()

Reklama

milos.bradik odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávám často odpad, ale tady nebylo nic, co by stálo aspoň za jednu hvězdu. Příšerný scénář, herecké výkony a vůbec celý film. XXXL baletka, které chce zkrotit divokého koně, který ovšem není divoký ani omylem, to je fakt nesmysl. Když se k tomu přidá její dementní otec, dementní dítě jejího bratra a vztah jejích bratrů k ženě jednoho z nich, tak vznikne paskvil jaký se opravdu podaří vidět málokdy. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Více než průměrný americký příběh, který   shlédnete a za týden si už nevzpomenete.   Zadlužená rodinná farma, jakých musí být po   Státech tisíce, a k tomu starosti, zda prodat   nebo ještě udržet ve vlastnictví, které je   stejně k ničemu, protože většina nic   nevynáší. Banky dávají půjčky a hypotéky,   ale už dopředu počítají s prodejem pozemků   různým developerům, kteří majetek zužitkují   podle svého záměru. Film je bez napětí,   černý kůň je to poslední, o čem v příběhu   jde. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama