Reklama

Reklama

Bet Raise Fold

USA, 2013, 100 min

Režie:

Ryan Firpo

Obsahy(1)

Film popisuje počátky a vývoj online pokeru po roce 2000 a jeho dopad na novou generaci pokerových profesionálů. Zabývá se konfliktem mezi kongresem USA a online gamblingem, což v konečném důsledku vedlo k "černému pátku", kdy vláda USA online poker ve Spojených státech zablokovala. Vzestup a pád milionového průmyslu je propleten s životy tří hlavních postav - Danielle, mladé matky z Minnesoty, pro kterou byl online poker hlavním rodinným příjmem, Tonyho, turnajového profesionála, který uvádí v televizi v rámci World Poker Tour živé vstupy o pokerových strategiích a Martina, matematického génia a pokerového nadšence z Austrálie, který utrácel své výhry za cestování po světě. (FeatherBoy)

(více)

Recenze (5)

campix 

všechny recenze uživatele

Parádní dokument ze světa pokeru. Masově se začal rozšiřovat z USA a tím pádem je hlavní důraz kladen na jeho historii v USA. Od jeho začátků až po obrovský peněžní business spojený s online hraním, který se stal trnem v oku americké vládě, která v roce 2011 provedla shutdown všeho online pokeru a zmrazila tak většinu prostředků lidí, kteří měli online poker jako svůj hlavní zdroj příjmů. Vidíme zde osudy několika menších hráčů, které celý svůj život věnovali pokeru a obstojně si vydělávají, ale nikdy se nedostali na tu top úroveǹ. Zajímavý pohled na svět online pokeru. ()

FeatherBoy 

všechny recenze uživatele

Skvělý dokument o jednom z nejhorších dnů pro americké online reguláry. Aneb jaké to je, když se ze dne na den ocitáte "bez práce" a navíc bez peněz... Černý pátek, den kdy vláda USA zmrazila bankrolly online hráčů na pokerových hernách... Spousta lidí si myslí, že online poker nemůže být považován za práci... Pro nepokerové smrtelníky lze zvolit vhodné přirovnání: Vemte si, že chodíte každý den do práce a ukládáte si peníze na účet a najednou přijde vláda a řekne Vám, na tyto peníze nesmíte sáhnout, protože Váš zaměstnavatel je ve vyšetřování... Užijte si dokument ;-) ()

ddf76 

všechny recenze uživatele

Perfektni dokument o online pokeru. Ale nejlepsi jak vlada USA vydrbala s online pokrem a pokerovymi hraci a obrala je o prachy. Vycuranci z Full Tilt Pokeru nemlich to samy, neco mi to pripomnelo :). Jo Amerika :). ()

Pe4Ce22 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý dokument, který nastiňuje výhody i útrapy profesionálních hráčů pokru a "nezasvěceným" pootevírá dvířka do pokerové komunity. Všem kdo se o tuto problematiku zajímá bych dokument rozhodně doporučil. ()

Reklama

Reklama