Reklama

Reklama

Superheroes Hangover, The

Krátkometrážní / Komedie
Francie, 2013, 5 min

Obsahy(1)

Superman, Batman a Spider-Man se ráno probudí se strašnou kocovinou a vůbec nic si z předchozího večera nepamatují. Před sebou však vidí zničený New York. S pomocí Profesora Xaviera, který se párty taky účastnil, se jim podaří vzpomenout si na divokou noc. (TwoFace)

Recenze (53)

easaque 

všechny recenze uživatele

+2* Tento kraťas jsem si dal, protože od téhle partičky se mi líbila ptákovina o Dni, kdy přestala Země masturbovat. Parodie to není špatná, ale asi víc než já si ji užijí fanoušci superhrdinů. Tentokrát se to nedostalo ani na tři hvězdy, ale ptákovina to není špatná a zejména mladší publikum si to užije ;-) [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 2 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

„S velkou mocí přichází…velký kočky!“ Snímek sice ne tak úderný a co do potenciálu využitý jako třeba geniální Den, kdy Země přestala masturbovat, přesto je ve své krátkosti stále hodně střelený, vtipný s pár dobrými narážkami. Mile mě překvapila technická/triková stránka. Za mě to budou slušné 4*, věrnější fanoušci superhrdinů (než jsem já) třeba ještě 1 hvězdu přihodí. „Co to máš s hlasem?“ - „Asi jsem moc křičel.“ ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

A kdy přijdou kurvy? Robin by měl přijít každou chvilku…Komiksové hrdiny moc nemusím, ale tahle párty, jo tak to bylo něco jiného…vcelku povedený snímek, který je plný nejen slušného ale samozřejmě i trapného humoru, ale jo – člověk se u toho pobaví. Je vidět, že ten chlast je vážně velké svinstvo, ale zase bez něj by nebyla taková prdel a naši hrdinové si to užili do syta. No obyvatelé baráku a hlavně města už si to sice nemyslí… ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Takhle podobně to vypadá, když nás sezve na párty drahý přítel Hulk, Mačeta a největší z hrdinů. Zkrátka katastrofálně, máme za sebou zatím jen likvidaci Berouna a kus nějaký Prahy, nicméně, příště má dodat matroš Supermelčák a to teprve bude jízda, frantíky si dáme ke svačině...ne svoje, ty umělce umělý. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Na párty můžeme vidět postavy jak z komiksů Marvel, tak DC. Jsou to tyto postavy: Superman, Batman, Harley Quinn, Poison Ivy, Robin, Flash, Catwoman, Mr. Fantastic, Invisible Woman, Hulk, Iron Man, Black Widow, Captain america, Thor, Spiderman, Deadpool, Profesor X, Wolverine, Cyclops. (Wade)

Reklama

Reklama