Reklama

Reklama

Mosura 2 - Kaitei no daikessen

  • Japonsko モスラ2 海底の大決戦 (více)

Obsahy(1)

Vody v okolí Okinawy zničehonic zamoří populace Baremů, podivných, hvězdicím podobných tvorů. Tito živočichové se začnou chovat velice agresivně a celé řadě lidí, kteří s nimi přijdou do kontaktu, způsobí nepříjemné popáleniny. Ukáže se, že původcem tohoto zamoření je Dagahra, obludné plazí stvoření, které bylo vytvořeno zaniklou prastarou civilizací Nilai-Kanai, již posléze také celou vyhladilo. Na scéně se opět objevuje Mothra, která se znovu snaží zachránit planetu před útokem nepřátelského monstra; mezitím se kněžky národa Elias Lora a Moll ve spojení s trojicí dětí a kouzelným tvorem jménem Ghogo pokoušejí zastavit zlou Belveru, jejímž plánem je s pomocí Dagahry a prastarých znalostí Nilai-Kanai vyhubit lidstvo. (Israha)

(více)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Mosura 2 - Kaitei no daikessen“ je skvělým pokračováním předchozího filmu, snímkem, který cílí na celou rodinu a daří se mu to skvěle. Je zde toho dost pro děti i pro dospělé, ale hlavně je toho neskutečně moc pro fanoušky kaiju a Mosury. Finání souboj je skutečně žasnou podívanou, a to i díky všem transformacím, které zde probíhají. Tohle jsou důvody, proč mám Mosuru tak rád a proč jsou její film tak dobré. Tedy kromě toho, že mají vždy zajímavé scénáře. Škoda, že tohle je poslední film, kde převažují klasické triky. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Až prílišná rozprávkovosť mi v ,,kaiju,, žánri proste nesedí. Je to skôr ako päsť na oko. Základy sú potláčané a do popredia sa dostáva cukrlandovo sladké potešenie pre najmenších divákov. Čo je však v tomto prípade najhoršie, je dosť mizivá úroveň väčšiny trikov ( hlavne tie CGI a optické na modrom pozadí ). ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Hezké-hezké..Je fakt, že brillantní vyváženost prvního dílu tomu chybí- v jednu chvíli už to chtělo méně dětského dobrodrůžoběhání uvnitř pyramidy a více MousuraFightu s tím povedeně vydesignovaným vodním šmejdem Dagahrákem. Na druhou stranu, Mosura předvádí pár opravdu povedených(a dosud nevídaných) bojových kombíček a předvede i jednu ze svých nejexotičtějších(a nejraritnějších) forem, takže srdce každého kaiju fandy musí plesat radostí-tím spíše pokud mu nevadí to dobrodružnější a dětštější vyznění téhle rebirth série.... Solidní 4 a jsem vážně zvědav co přinese trojka. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama