Reklama

Reklama

Krásy divokého Srbska

(TV film)
  • Česko Divoké Srbsko (více)
všechny plakáty
TV spot
Německo, 2011, 49 min

Obsahy(1)

Srbsko, ležící v srdci Balkánu, je zemí rozmanité fauny a flóry, ale také starých obyčejů a zvyklostí. Srbsko se rozprostírá v srdci Balkánu a je nazýváno „malou Evropou“. Tahle přezdívka přesně vystihuje místní rozmanitou krajinu. Putování do nejkrásnějších a nedivočejších oblastí Balkánského poloostrova a pohled na velkolepou přírodní scenérii plnou jedinečných zvířecích druhů doslova bere dech. Film Krásy divokého Srbska je pravděpodobně jediným dokumentem ve vysokém rozlišení o srbské přírodě. Zavítejte na místo s nejrozmanitějšími zvířecími a živočišnými druhy v Evropě a nenechejte si ujít zvlášť vzácné záběry divokých šakalů a čápů černých. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (3)

Marze 

všechny recenze uživatele

Zaměřeno hlavně na faunu než na floru a krajinu. Když projíždíte Srbskem kolem Nového sadu a Bělehradu k Dunaji, vidíte jen nekonečné rovinaté pole. V dokumentu to bylo nazváno stepy. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Země tradic a nádherné přírody to je Srbsko - země s jednou z nejbohatších oblastí v Evropě co se fauny i flory týče. Díky kulturně a krajině rozmanité oblasti, se zachovala jedinečnost místní přírody, kde si člověk a příroda zatím tolik nepřekážejí. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama