Reklama

Reklama

Liga spravedlivých: Válka

  • USA Justice League: War
Trailer

Mimozemšťané útočí na Zemi, a tak se partička těch největších superhrdinů - Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lanterna, Flash, Shazam a Cyborg - rozhodne spojit své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. Mimozemšťané útočí na Zemi a hrozí katastrofickou likvidací celého světa. Ve filmu Justice League: War se poprvé v historii schází partička těch největších hrdinů planety, kteří jsou odhodlaní bojovat za její záchranu. Když mocný Darkseid napadne se svou obří a nezdolnou armádou Zemi, skupina vykořeněných superhrdinů dříve narážejících na nepochopení a - v některých případech - i na pronásledování úřady, spatřuje jediný způsob, jak mimozemské invazi zabránit, v sestavení jednotného týmu. Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Flash, Shazam a Cyborg spojí své jedinečné schopnosti v konečném boji za záchranu planety. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Spacecore 

všechny recenze uživatele

Komiksovou předlohu jsem ještě nečetl, ale inovace v DC vesmíru, které se promíjí i v animovaných filmech jsou ku prospěchu celé věci. War je podívaná nabouchaná od začátku do konce, hrdinové předvedou věsmes svoje profilové dovednosti, padouch udržuje napětí. Darkseid je klasický animovaný padouch a tady to vypadalo jako skutečná moderní válka. Scénář bomba, neustálá akce není na škodu, divák má o to víc příležitost vnímat všechno co se děje mimo boj. Shazam je skvělej, mohli tam ale klidně dát i Aquamana, ale to možná příště. Hvězdičku navíc za představení Cyborga ***** ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Slabší než kousky jako Krize na dvou Zemích nebo (a to hlavně) Záchrana světa, jelikož ale můžu srovnávat s komiksem, který taky nebyl kdovíjak skvělý (skvělý ano, ale ne výborný) a tahle předloha je jeho téměř přesný přepis (s pár scénami navíc) a když pominu Darkseida, který je dokonalý, téměř všechno ostatní by mohlo šlapat trochu lépe (možná až na Wonder Woman, scéna se zmrzlinou byla skvělá). JLA ještě není sehraná, ale slovní přestřelky mezi členy týmu fungují skvěle, hlavně mezi Batmanem a Green Lanternem. Ucházející, ale v sérii slabší, akce funguje, hlášky taky, ale příběh by mohl být o hodně lepší. 75%. ()

Reklama

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ideální materiál po dočtení životopisu Geoffa Johnse, který se stal vůdčí osobností DC aniž by o to usiloval. Nejsem si sice pořád úplně jistá tím rozhodnutím neadaptovat do budoucna jiné příběhy, než ty z The New 52, ale zatím se jim daří. Diana nepropásla možnost ochutnat zmrzlinu a všechno do sebe zapadlo jako puzzle, takže Darkseid odstrouhal a série animáků se Super Seven může pokračovat. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Výbornej animák s pořádným záporákem a o sestavení a seznámení budoucího týmu. Není to tak super a temný jako Flashpoint paradox ale jistě si to zaslouží pozornost. Několik scén si přímo říká o Aquamana, který tam bohužel není. Je až zoufalé, že se tomuhle hraná Liga nevyrovná a to ani náhodou, takže pokud chcete vidět zrod Ligy, sáhněte po tomto a ne po Lize Zoufalosti a Marnosti ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsme kvalitu obdobnou Jayovách předešlích filmů a dostal jsem ji. Za mě jasně palec hore. DC heroes opět po kupě proti Darkseidovi... to by byl námět pro hraný celovečerák jak vyšitý, neboť Darkseid je opravdu badass! Poprvé jsem měl také možnost nahlédnout, jak se stal z Visctora Stonea androidí Cyborg. Nice show. :) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (7)

  • Film je prvním počinem DC Animated, který využívá universum a kontinuitu nastolenou komiksem "New 52". (Caszidy)
  • V čase 45:30 se Shazam představí a řekne svoje jméno Shazam, ale přitom se nepromění zpět na Billyho. (nedvva)
  • Kostým Wonder Woman byl pro film výrazně upraven. V komiksové předloze "New 52" totiž odhaluje opravdu hodně a nechává jen malý prostor pro fantazii. (Caszidy)

Reklama

Reklama