Reklama

Reklama

Megatumor

(TV film)
  • USA Megatumour
všechny plakáty

Obsahy(1)

Vyhraje Lucika Bungeesová z americké Transylvánie boj s vlastním tělem, na němž parazituje obří, sedmdesát kilogramů vážící nádor? Lucika Bungees v Transylvánii je zaživa doslova pojídána obřím tumorem na zádech. Váží 70 kg. Je tak obrovský, že spotřebovává veškerou její energii. Lékaři tvrdí, že je neoperovatelný. Lucičino srdce začíná selhávat. Našel se ale lékař, který si na operaci troufá.
V Brašově se v roce 1957 narodila Lucika Bungees. Zpočátku byla normální, vdala se a měla syna. Manžel Marian pracuje léta v továrně z komunistických dob. Když se jednou Lucika koupala, začala bušit na zeď. Muž přiběhl a našel ji ve vaně plné krve. V nemocnici pak řekli, že Lucice na zádech v místě mateřského znaménka praskla céva. To je prý známka, že má Lucika neurofibromatózu, zkráceně NF. Jde o genovou poruchu, která způsobuje nekontrolovatelné dělení buněk. V případě Luciky vedla ke vzniku nádoru, který rostl neuvěřitelnou rychlostí. Až o 1,5 kg měsíčně. Lucika později nádor už nemohla unést. Potřebovala stálou péči. Manžel však musel chodit do práce. Nádor vyrostl do hmotnosti 70 kg. O matku se musel starat syn Marius, a to ve dne i v noci.
Dr. McKeine McKinon v Chicagu již jednou takový nádor operoval. Jeho tým se tedy vydá za Lucikou do Rumunska, do nemocnice v Bukurešti... (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama