Reklama

Reklama

Scooby-Doo spolu so Scrapym a Shaggym sú pozvaní na tréning volejbalu do školy príšeriek, ktorá sa snaží získať pohár nad susednou policajnou akadémiou. Spoločne potom bojujú proti zlej čarodejnici Revolte, ktorá uniesla niekoľko príšeriek. (TV Markíza)

Recenze (8)

MMR 

všechny recenze uživatele

Tak nebylo to špatný, ale zbytek party mě tam prostě chyběl. Celkově z toho vyšel průměr, průběh nebyl nijak valný, mohlo to být kratší, ale ten konec už byl lepší. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tentokrát jsem zabrousil k jednomu ze starších dílů Scooby-Doo a bohužel jsem byl trošku zklamán. Tím, že se zde neobjevuje zbytek party mi tu pořád „cosi“ chybělo, přestože Scooby-Doo a Shaggy patří k mým nejoblíbenějším. I tak jde však o slušnou podívanou plnou humorných situací – zvláště co se seznamování se školou a studentkami týče. Ti co však očekávají nějaké finální „odmaskování“, můžou být lehce zklamáni, protože zde jsou karty rozdány již dopředu a žádné velké eso tvůrci z rukávu nevytáhli. I to je rozdíl oproti tomu, na co jsme byli zvyklí. Každopádně o žádnou ztrátu času určitě nejde. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná klasika, ve smyslu zápletky, jakou od Scooby-Doo v podstatě pokaždé očekávám, respektive jsem očekával. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama