Reklama

Reklama

The Candidate

Krátkometrážní / Thriller / Mysteriózní
USA, 2010, 21 min

Obsahy(1)

K akurátnímu vedoucímu pracovníkovi se na pohovor sám pozval člen tajemné organizace. Nabízí službu, jejíž hodnota se nedá vyčíslit penězi. (Alfréda)

Recenze (10)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý nápad (který by zasloužil více rozvést) v nepříliš přesvědčivém a především bohužel hrozně čitelném zpracování. Pointu musí prokouknout každý. ()

Reklama

sirien 

všechny recenze uživatele

Obsah: Storka o typických korporátních postavičkách, jejich patologických vztazích a jedné dost podivné VIP společnosti. Hodnocení: Je to fakt dobře udělaný (a nečekaně dobře obsazený a zahraný), ale... je to strašně předvídatelný a šablonový a konec je sice dramaticky zrychlenej, ale skoro až moc do hektična. Bez nějakého twistu v závěru, který by to nakopnul a dal tomu šťávu, to bylo... tak o 5 minut delší, než bylo potřeba. (YT link na Dust Channel) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zajímavě rozjetý film, který je pokažen svým závěrem. Jinak je to ale rozhodně to lepší, co můžete mezi krátkými filmy vidět. Je vidět, že tu někdo přemýšlel, snažil se. Jen ty konce jsou někdy vzhledem k očekáváním ve finále zklamání. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Průhlednější než vzduch a málo stylisticky ukázněné, aby se to dostalo pod kůži. Na tak čitelný námět navíc zbytečně dlouhé. Nic proti filmařským cvičením, ale tady je kupa nevyužitého potenciálu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama