Reklama

Reklama

One Last Dive

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Kanada, 2013, 1 min

Recenze (18)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Kdyby Eisner přidal minutu a půl, nebo klidně tři, počkal si, vyhrál si a netlačil na pilu, jak bych se lekl prosral bych se do Tádžikistánu.Takhle ocením jen výborný nápad, který je ale zbytečně uspěchaný a nedodělaný.60%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak očekával jsem, že se vynoří ledasco…I já byl za tu minutu asi nejvíc potěšen z toho podvodního „světa“, kdy jsem pozorně sledoval, kam míří paprsky světla, aby mi náhodou něco neuniklo. Vzhledem k tomu, jak to tady někteří vychvalují, jsem si asi přál malý zázrak. Ten se bohužel nekonal a kdo už má něco nadíváno (hororů), tak se asi kýžený tvůrcův záměr nedostaví…bohužel ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Účel člověka leknout to splnilo. Nemám rád, když svítím baterkou a stejně houby vidím. Tady se pod vodou svítí, jak o život a je to to samé, takže to leknutí pak je na místě. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus až moc krátké. Když má film minutu a jde o horor tak není moc místa na to kam dát lekačku a nevím jak ostatní, ale mě tedy na zadek neposadila. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Eisenerove prvotinky, ktoré dával na youtube, ešte pred Hobo with a shotgun, sa mi páčili viac. Možno neboli tak technicky zvládnuté ale ich vyvrcholenia boli lepšie. A nejde iba o dĺžku. Pamätám sa na jeden kúsok, čo mal 20 možno 30 sekúnd a mal hlbšiu myšlienku. Akože nebolo to vyslovene zlé, ale námet z nejakými prekliatymi duchmi, či čo, snažiaci sa uväzniť pod hladinou nové obete by si zaslúžil trocha viac minút. 2,5* ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pro mě tísnivá, působivá záležitost, která si na nic nehraje a chce jen zkrátka trochu šokovat. Mně se ta minutová beznaděj líbila. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavý nápad. I když jsem přesně věděla, co v závěru přijde ... Zkoumání podvodního světa bylo už samo o sobě zajímavé a ona slavná "lekačka" přišla o něco dřív, než bysme ji čekali ... Na pět hvězdiček to sice není, ale čtyři hvězdičky si tento hororový kraťas určitě zaslouží. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Jako minutový kraťas s jednou lekačkou (a bez jakéhokoliv děje) obstál. Ale na co to teda vlastně bylo?? __50%__ ()

uodevr 

všechny recenze uživatele

1* za nápad. Nicméně postavit celý film, ať už sebekratší, okolo jedné jediné laciné a těžce předvídatelné A KOMPLETNĚ NEFKUNKČNÍ lekačce je prostě drzost. A titulky na konci působí hodně vtipné. ()

S.v.T 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo jen o té lekačce, tak je to docela průměrné, ale poctivě udělané dílko. Jenže není a to je ta hvězdička navíc. Žádné zdržování, místo kávy po ránu naprosto ideální :) ()

radek.896 

všechny recenze uživatele

Pro mě to byla překvapivá lekačka...já očekával spíše nějakou šílenou ryby z hlubin a ono todle. A ty titulky byli na konci promakané. ()

Reklama

Reklama