Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina kňazov vtrhne do domu v Amityville s cieľom vyhnať démona. Démon sa prevtelí do lampy, ktorá vo výpredaji nachádza novú majiteľku a tým pádom aj nový príbytok... (petero)

Recenze (38)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Ve stejném roce vznikla dvě televizní zpracování Amityvillu, ale zatímco Dům hrůzy byl naprostou katastrofou , Ďábel v Amityville dosahuje minimálně kvalit německých romantických filmů na nedělní odpoledne a u toho se prý dá i žehlit. Kontinuita samozřejmě jak už je u této série zvykem dostala řádně na prdel a tak když ve trojce amityvillský dům po řádění temných sil vybuchuje, ve čtvrtém pokračování do nedotčeného domu vbíhá parta říčných knězů a jmou se vyhnat ďábla z jeho lože, on však, byv vždy filutou, přesune se do maskulinní lamPičky a nechá se koupit starší dámou. V tu chvíli mé spodní srdce zaplesalo, očekávajíc noční hrátky s inkubem. Bohužel, lampa píchla dámu jen do prstu a byla PPL kurýrem odeslána její sestře, říkal jsem si "že by tedy tam" jen do chvíle než se na příjezdové cestě objevil automobil s třemi dětmi a jejich mámou. V té chvíli mi v srdci přestalo tepat a já si uvědomil, že se přece dívám na televizní horor a ne na XHamster. Tak už jen ve zkratce, děti se přivítaly s babičkou, babička s lamPičkou a lamPička s nejmladší holčičkou... LamPička zlobila, domeček blbnul, babička byla nešťastná, maminka byla nešťastná, do toho si v drtičce utrhl jeden chlapeček ručičku a ve sklepě se jim splašila motorová pila a chcípl instalatér. Drama to bylo veliké a když na půdě zemřela hospodyně v důsledku infarktu z uškrcení šňůrou od lamPičky bylo zaděláno na průser. Holčička se nechala lamPičkou nalákat na bonbónek v podobě mrtvého tatínka a byla na konci úplně posedlá, vše nakonec zůstalo na babičce a kdo někdy viděl To je vražda, napsala nebo na Xhamsteru Granny and two big dicks, tak ví, že za to dámy v pokročilém věku pořád umí vzít... Přes všechnu tu hloupost a nanicovatost ale lepím dvě hvězdy, protože po Amityville Curse byla i tahle lamPičovina příjemným osvěžením. ()

petero 

všechny recenze uživatele

To bola poriadna blbosť premiestniť zlo z Amityvillu do iného baráku. Ten totiž nie je zďaleka tak strašidelný, respektíve vôbec. Ďalšia vec je tá, že aj tak to zlo je sústredené len v lampe a i keď sa dostáva do baráku, je to slabota. Potom skupinka troch žien v pokročilom veku, jeden fagan a dievčatko čo ledva rozpráva ako postavy v horore, konkrétne v tomto prípade je úplne na nervy, nehovoriac o tom, že tentoraz to zlo neovládne ani otca rodiny, ani dospelého syna ale práve to malé dievčatko z ktorého veru strach nejde i keď tvorcovia si zrejme mysleli, že z toho vydolujú niečo ako bol prvý Poltergeist, což sa dá poznať z pár veľmi povedomých záberov, ale kde nič tu nič, strach sa nedostavuje. Opäť prichádza kňaz vyhnať zlo (rozumej vyhodiť lampu z okna), finále je trápne. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dalsia seria, u ktorej nedam na kultovu jednicku - Amityvilel Horror 1979 dopustit - najlepsie horory vznikli v neprekonanych 70. rokoch - pre mna takmer kultovy status ma aj dvojka Amityville II Possession 1982. Skoda, ze u hororov je logika konania postav uz dlhodobym problemom, herecke vykony su v hororoch --- pofiderne a myslienka ze "zlo sa reinkarnovalo do lampy a odcestovalo na druhy koniec USA" - tak z toho sa smejem doteraz 5 % ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Jak napovídá podtitul čtvrtého dílu, zlo utíká. A to poměrně bizarně, schované ve staré lampě. Už fakt, že by se démon z Amityville přestěhoval schovaný ve staré lampě někam úplně jinam ke staré babce je dost špatnej. Když k tomu připočtete ještě takřka televizní zpracování a nulové napětí, vyjde vám sračkoidní horror - nehorror nestojící ani za jedno podívání. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Taký štandartný pohodový haunted house flick, nijak nevybočujúci z tých najvyjazdenejších koľají. Pekný dom nad morom, solídne natočené, sem tam sa zablisne aj nejaký skvelý záber. Cheesy 80s kids a vedľajšie postavy, ale to patrí k tomu. Potešia scény so samovoľne zapnutou motorovkou, len škoda, že sa to ďalej nerozvynulo. Ale inak pohodička. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Replika domu z Amityville byla pro potřeby natáčení postavena na 402 východní ulici v kalifornském St. Wilmingtonu. Exteriéra domu Alice Laeacock (Jane Wyatt) pak byly natočeny u James Sharp House 11840 v Santa Paule. (Terva)

Reklama

Reklama