Reklama

Reklama

Tati, ty jsi robot

  • Česko Všichni rodiče jsou divní (více)

Bratři Josh a Max Carsonovi, jejichž otec byl počítačový vývojář a zahynul při autonehodě, mají velký sen. Postavit vlastního robota a získat tak uznání ve vědeckých kruzích. Josh se na jedné halloweenské party účastní spiritistické seance, při níž se mu ozve jeho otec. Josh tomu však nevěří. V té době je robot téměř hotov a sestoupí do něj duch Joshova otce. Bratři slaví se svým robotem úspěch a poznají svého otce. Pravdu o robotovi se však dozví i bývalí otcovi konkurenti, kteří ho okrádali o vynálezy a nepřímo můžou za jeho smrt. Unesou robota a chlapci vyráží na záchrannou misi zachránit robota a také svého otce... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Americká rodinkárna, primitívny detský scenár, katastrofálne predvídateľné a klišovité k podobným komédiám z 80tych a 90tych rokov. Jednoducho nič pre mňa. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Taková devadesátková rodinná kravinka, která ale působí celkem mile a v rámci svého žánru vůbec není špatná. Dívat se na to dalo celkem v pohodě a dějově to sice je Jack Frost s robotem, ale popravdě mi to ani tak moc nevadilo. Akorát teda pár nápadů v tom bylo debilních, třeba důvod, jak se táta vrátil nebo ten mindfuck zvrat s Einsteinem. Ono by se toho našlo víc, ale nemám důvod to zde psát, ten film svůj účel plní celkem obstojně a i když je moje hodnocení průměrné a znova už bych si to nepustil, i tak to není špatné. Akorát těžko říct, jak by na to reagovala dnešní děcka, protože to přece jen krapet zestárlo. Slabé 3* ()

Freemind 

všechny recenze uživatele

Jeden z drsnějších scénaristických úletů, jaké jsem za svůj krátký život viděl. Mrtvý táta reinkarnovaný do robůtka? WTF? P.S. Sarkastický úsměv mi ztuhl v okamžiku, když už to skoro vypadalo, že si garážový R2D2 střihne postelovou scénu s rozvernou maminkou. Tohle by mělo na svědomí hodně zničených dětství. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Jako zábava pro celou rodinu naprosto dostačující a vyhovující podívaná o chlapcích, kteří vyrobí robota, kterého ovládá duch jejich mrtvého otce. Na známější rodinné pecky film rozhodně nemá ale zabavit dokáže bez problému. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama