Reklama

Reklama

Nadpřirozený thriller, zabývající sa otázkami života, lásky a víry na pozadí apokalyptického světa. Skupina blízkých přátel se sejde na svatbě, ale oslava je zmařená sérií katastrofických událostí, které připomínají apokalypsu předpovězenou v bibli. Ti, kteří zůstali naživu, musí nyní čelit děsivé, nejisté budoucnosti. Podaří se jim přežít a vyrovnat se s otázkami víry a všudepřítomným chaosem? (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (100)

Silviaxx 

všechny recenze uživatele

Nečakala som takto hlboko religióznu tématiku, avšak musím uznať, že z hľadiska spracovania bola nadmieru premyslená a atraktívne odprezentovaná. Prvá polovica diváka dostatočne navnadí na to, aby sedel pri The remaining ako prikovaný, keďže zaujímavo tlačí na pílu a seká nešťastie za nešťastím. Nevieme, čo máme čakať, čo bude nasledovať, čo to tam vonku je a prečo sa to deje. V druhej polovici svižnosť značne poklesne a viac sa rozpráva, rozmýšľa, obracia sa na vieru, padne tam výrok, že príde ešte niečo horšie, lenže nemám ten dojem, že prišlo. Čakala som niečo viac, zatlačenie do kúta, vzbudzovanie strachu a neistoty, nátlak, lenže dostalo sa mi len viditeľne slabšej druhej polovice, ktorá podstatne negatívne ovplyvňuje lepší prvý dojem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Není to úplně nejhorší apokalyptický film. Jeho problémem však je že tohle všechno už tu bylo. Možná tak před 20 lety by ten film byl aspoň trochu originální dneska už ani náhodou. Navíc po celkem slibným rozjezdu to zabili tou druhou půlkou v kostele kdy se všechno mění v náboženskou agitku. jinak si musím taky přisadit. Je zajímavý, že tento a podobný skvosty Bonton vydá (ještě navrch z nezapomenutelně odporným dabingem) ale o takový fláky jako je např Arnieho Sabotáž nebo nový Oldboy ještě žádný distributor ani nezavadil.30% ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Když se Apokalypsa spustila, neměl jsem co namítat. Oheň, kroupy, zničehonic umírání a podobné Boží vymoženosti byly ztvárněny na úrovni a mizerný rozpočet tu nebyl vůbec znát. Navrch se ta parta mládežníků, která se tu sešla, tvářila celkem sympaticky. Bohužel La Scala vyplácal všechny finance hned v úvodu a tak mu nezbývalo než se po většinu stopáže babrat v teologických otázkách a životních moudrech, což mu moc nešlo, popřípadě občas přejít do FF módu, což zase nevoní mě. Ale biblickému zúčtování ve filmu fandím, protože málokterý režisér se do něho opravdu pustí (většinou o něm všichni jen melou), takže za odvahu lehce nadhodnotím. 60% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Proklamované pánbíčkaření šlo v tomto případě úplně mimo mě, takže s odhlédnutím od tohoto se formou jedná o zběsilé lítání sem a tam ve stylu Rothova Aftershocku. Ten ale dílo Boží skryl fikaně za přírodu, takže survivalově dokázal alespoň průměrně pobavit....tohle bohužel moc ne. 40% ()

mateas.matt 

všechny recenze uživatele

opravdu dlouhej film temer o nicem. Jak zacatek rychel vtahne do deje a zaujme, tak tohle nadseni v mziku pomine a uz se to tahne do samotneho smrtelneho konce. Pohadka to neni, takze dobry konec netreba ocekavat.. ale i tak sem cekal, ze pastor prezije o trochu deje. A kdyz uz se ty potvory dostanou pres strechu kostela... najdou lidi ve sklepe.. tak si tak rikam, co lidi na takove ponorce? Jestli by je to taky postihlo, pripadne co po zakroku padlejch? Nu, tak to uz se asi nikdy nedovim. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Wilmingtonu v americkém státě Severní Karolína. (Terva)

Reklama

Reklama