Reklama

Reklama

Beca nejraději poslouchá hudbu ze svých sluchátek a touží se stát profesionální DJ. Když přijde do nové školy, zjistí, že je plná divných, zlých, ale i hodných holek, které mají jednu věc společnou - zajímají se jen o to, jak dobře zní, když společně zpívají. Jako těžký introvert se nehodlá s nikým přátelit. Svého plánu se drží až do chvíle, než narazí na velmi nesourodou partu holek, které spojuje sborové zpívání bez hudebního doprovodu. Ten si vytvářejí vlastním hlasem. Beca sice na první kolo námluv řekne "ne", ale nezpochybnitelný hudební sluch a schopnost zpívat čistě i ve sprše ji nakonec do klubu zpívajících studentek přivede. Jenže Beca je tak trochu rebelka, a tak to okamžitě začne mezi ní a neoficiální šéfkou týmu Aubrey nezdravě jiskřit... (TV Nova)

(více)

Videa (44)

Trailer

Recenze (470)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Promarněná šance, promarněná šance, promarněná šance! Stopáž mohla být kratší alespoň o dvacet minut, prospělo by to. Ani choreografie nejsou nijak zvlášť převratné, i když tady nejde zrovna o tancování, ale při zpívání taky nemůže člověk stát jako dřevo. V podstatě je to o čekání na velkolepou finálovku, která to všechno nepodařené strčí do kapsy. Takle to fungovalo i u mě. Asi jsem se pořádně namlsala někde jinde a nebo už nepatřím mezi cílovku, na kterou se tenhle film zaměřuje. Ještě mám jednu výtku a to jsou dvě nechutné scény. Mě ten poblink stačil jednou. Po druhé už byl úplně zbytečný. Když to vezmu z druhé strany, tak jsou tu samozřejmě herečky, které tenhle canc táhnou velkou silou vzhůru, jistě Anna Kendrick je sympatická herečka, ale já mám na mysli hlavně osobu, která hrála tlusťošku Amy, tedy Rebel Wilson. Většina fórků stojí přímo na ní a ona se stará o zábavu. Ovšem , jako skupina se tyhle holky hledaly až se našly. Proti použitým písničkám nic nemám, i když můj šálek kávy to rozhodně není. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Kay Cannon / Predloha: Mickey Rapkin | Hudba: Christophe Beck, Mark Kilian | Produkcia: Eliyabeth Banks, Paul Brooks, Max Handelman | Distribúcia: Universal Pictures | Štúdio: Relativity Media, Gold Circle Films | Rozpočet: 17 miliónov $ | Tržby: 112,092,852 $ || Jednoznačne jedna z podarenejších, minimálne otravných HSM žánroviek. Má to dobrú výstavbu charakterov, postavy mi neboli ukradnuté, a čo je najdôležitejšie: voicebandy mali dobré songy a i slušné choreografie. Boli to jak obvykle štúdiové nahrávky, autovylaďované jak sviňa, ale výsledný produkt aspoň tomuto postupu aj kvalitatívne odpovedá. Keby boli hudobné čísla live, bolo by to za plnú pálku. Ale toho sa asi ešte dosť dlho nedočkám. Bolo by to totiž veľmi zaujímavé počuť, čo tie decká dokážú bez elektroniky. ()

Reklama

Hild 

všechny recenze uživatele

Měla jsem pocit, že sleduji Glee od znova, jen s vyměněnými herci. Film je plný klišé od začátku do konce, žádné překvapení, šablonovité postavy i vztahy, zkrátka nic, co by mělo nějakým způsobem vybočit z řady klasických teenagerovských hudebních filmů, nicméně se jedná o neškodnou jednohubku, u které se možná dobře pobavíte. A to především díky sympatickému hereckému obsazení, současný americký pop je zde zabalen do zajímavého kabátu, takže ani netrhá uši a některá čísla jsou moc povedená. Škoda, že si tvůrci neodpustili několik trapných a nevkusných vtípků (to zvracení bylo vážně nutné?), které celý výsledný dojem sráží dolů. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Já teda na hudební filmy moc zaměřenej nejsem, obzvlášť na filmy zaměřený na pop-kulturní music. Přiznávám, že jsem si film sprostě stáhnul, a to hlavně díky skvělý Anně Kendrick, jenže kupodivu tenhle film není až tak o Anně Kendrick nebo o současný populární hudbě, jak by se jakože mohlo zdát. Pitch Perfect je hlavně - a to doslova - sladěním střihových sekvencí, který posouvají nejen "zpěv" a "hudbu", ale i "dialogy" na trochu jinou úroveň. Obsah neobsah, souhlas nesouhlas, Pitch Perfect je pro mě ztvárněním i zpracováním naprosto ojedinělou romanťárnou, kterou dolů v hodnocení posouvá nakonec opravdu jen ten scénář a plytká zápletka i rozuzlení. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Nevím, co všichni pořád mají proti popu. Jasně, filmy jako High School Musical jsou skutečně hudební brak, ale tady se naopak můžeme zaposlouchat do kvalitně zazpívaných písniček. Dějově je to sice jen průměrný příbeh zasazený do prostředí vysoké školy, ale pokud jde o Acappelly, tak jsem pro všemi deseti. Obdivuju lidi, kteří dokážou tvořit plnohodnotnou hudbu pouze svým hlasem a právě z tohoto důvodu jsem si film celkem užila. Navíc jsem ráda za odkaz na Snídaňový klub, který jsem neviděla, ale teď mám další tip na film, na který bych se ráda v budoucnu podívala. ~(3,3)~ ()

Galerie (30)

Zajímavosti (24)

  • Ve finálovém vystoupení zpívá Beca (Anna Kendrick) píseň „Don´t You (Forget About Me)“ od skupiny Simple Minds, která je ústřední soundtrackovou písní k filmu Snídaňový klub (1985), který ve filmu zmiňuje Jesse (Skylar Astin) jako film s nejlepším koncem. Proto má při Beckyně zpěvu tak udivený výraz. (funhouse)
  • Prvním testovacím publikem byl lakrosový tým čtrnáctiletých dívek, které trénovala asistentka režiséra Jasona Moora. Tvůrci si tak chtěli u mladého publika ověřit, zda všechny na ně cílené vtipy fungují. (Brousitch)

Související novinky

Ladíme! podruhé

Ladíme! podruhé

18.02.2014

Z předloňské hudební komedie Ladíme! se vyklubal překvapivý hit. Sedmnáctimilionový film vydělal v kinech 113 milionů dolarů a dalších 80 vytáhl z domácích nosičů, ohlášení dvojky na sebe tedy… (více)

Reklama

Reklama