Reklama

Reklama

Pustina

(festivalový název)
  • Nizozemsko Wastelands
všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama
Nizozemsko, 2013, 14 min

Obsahy(1)

Osamělý teenager Marc je tajně zamilován do svého kamaráda Olafa. Jednoho dne spolu stanují, což se zdá být jako vhodná příležitost pro Marka, aby vyjádřil své city, bohužel však musí čelit hořké pravdě. (Stanislaus)

Recenze (5)

Danqo 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý tichý počin, chvíľu som myslel, že to bude niečo netradičné, pretože v stane vedľa seba ležali dvaja rovnakí chalani. Potešil som sa, že aj niekto iný je sám a má preludy, že si niekoho našiel. Potom som zistil, že táto moja myšlienka bola prelud a chalani v stane rovnakí neboli a jediný schizofrenik som opäť ja. K filmu len toľko - krásne prostredie, dej zase o tom istom. Gay introvertis + bisexuális lživýs, prevalenie lži, odcudzenie sa (aj čiapky) a autobus. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Wastelands je na první pohled nenápadný, ale velmi pěkně udělaný krátký film s půvabnou hudební stránkou a několika působivými záběry kamery. Co se týká námětu, tak film sice nenabízí nic extra nového, či neviděného, nicméně příběh funguje, což je hlavní. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Pěkný kraťas o hledání, tápání a zklamání. Nakonec od Marco van Bergena se mi líbí téměř vše, proto mé lehce nadprůměrné hodnocení ... 8777 ()

Zajímavosti (1)

  • Film byl natáčen od 18. do 21. května 2012 a stál cca 1000 eur. (Stanislaus)

Reklama

Reklama