Reklama

Reklama

Wolf

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

"Malá" gangsterka lehce říznutá sociálním dramatem, tentokrát z nizozemského Utrechtu. Neurazí, nenadchne, ale tenhle subžánr dovedl prakticky k dokonalosti Winding Refn ve svých raných filmech a všechny ostatní pokusy působí jako horší nápodoba. I Nordvest z poslední doby je lepší. ()

snared 

všechny recenze uživatele

Gangsta-soc-drama namixovaný šmrncovnim black & white vizuálem, libovýma, syrovýma, akčníma a bitkařskýma pasážema, ale želbohu hafo "to už jsem někde viděl" klišé. Kickboxer Majid naklepává nepřátele jak šnicle a mlékárny Bo Maerten mi ještě chvíli zůstanou obtisknutý na sítnicích. 3,5* za delší stopáž, klišé a ušmiknutej konec zaokrouhlený dolu. Jinak pohodička. ()

Reklama

Doutas 

všechny recenze uživatele

Vcelku obyčejná gangsterka/mlátička, která nemá moc čím překvapit. Ačkoliv jsou hlavními postavami Maročané a Turci, tak film je příliš povrchní a žánrově svázaný, než aby jej šlo brát vážně jako výpověď o sociálních problémech Holandska. Děj je předvídatelný a rádoby artový černobílý obraz k filmu vůbec nesedí. Maročan Majid svou tichou pod povrchem bublající brutalitou připomíná Ryana Goslinga v mnohem povedenějším Refnově Drive a Marwan Kenzari podává solidní výkon, za který byl oceněn utrechtským zlatým teletem. Ale jinak nic výjimečného. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama