Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh se odehrává v roce 2036 a točí se kolem speciálního vojenského týmu pod vedením majora Agatha Doyla (Terry Farrel). Kapitán Aldrich (Parker Stevenson) je bývalý válečný hrdina, který je odsouzen k trestu smrti. Dostane však šanci na milost pokud se přidá k týmu. Jeho první mise bude proniknout na nepřátelskou základnu. Během útoku na nepřátelský cíl se setkají s nulovým odporem, po průzkumu objektu zjistí, že celá základna byla vyvražděna neznámým psychopatem. Jedinou šancí na přežití je zničit nepřítele dřív než on zničí je. (topr harley)

(více)

Recenze (6)

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Supersračkodiní "hororové" sci-fi, které mě totálně zhnusilo už ve dvanácti letech, kdy jsem kvalitu ve filmu moc rozeznat nedovedl. Jenže tohle se řadí mezi jeden z nejhorších filmů všech dob. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Neznamy psychopat co vyvrazdil zakladnu mel vyvrazdit i cely stab rezisera Jona Hesse jmenovite protoze kdyz neumi totalni zetka natocit aspon dementne vtipne tak je mi opravdu zahadou co v tomto zanru pohledava jeste ze v roce 1999 definitivne skoncil mozna sem naivni ale verim ze mu nekdo zodpovedny nasadil sveraci kazajku a poslal tam kam patri do psycharny ()

Ratemus odpad!

všechny recenze uživatele

Už nevim jestli jsem to viděl v 10 nebo 15 letech, každopádně v té době se mi líbila každá chujovina. Nešťastnou náhodou jsem si na film opět vzpomněl a pustil si ho. Byla to nejhorší chyba v životě, tohle je prostě arcihnůj zaručené kvality, nejradši bych se profackoval, mohl jsem dělat něco úplně jiného. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Upřímně mi to nepřišlo zas tak bad. Jen to vznikl prostě v době, kdy byly dobrý filmy a lidi byli rozmazlenější.. teď by to mělo úspěch mezi těma mrdkama lol a možná by to bylo i v kinech. ()

gp_one odpad!

všechny recenze uživatele

Nikdy nezapomenu, když jsem si tento film donesl před 10 lety z videopůjčovny domů. Došlo totiž k záměně VHS kazet a já, půjčujíc si něco úplně jiného, založil do videa tento "případ". Když jsem pochopil ten omyl a povznesl se nad zkažený den, chlámal jsem se od začátku až do konce snad při každé scéně, které pěkně chronologicky gradují ve své neuvěřitelné demenci. Herec v hlavní roli, Parker Stevenson (alias Steven Parkinson), se pak na nějaký čas stal mnou vyhledávaným bavičem. :-))) ()

Reklama

Reklama