Reklama

Reklama

Almost Human

Trailer 2

Obsahy(1)

Pred dvomi rokmi sa Mark Fisher (Josh Ethier) náhle, bez akéhokoľvek varovania stratil v prúde modrého blýskavého svetla. Posledný človek, ktorý ho videl nažive, bol jeho kamarát Seth Hampton (Graham Skipper). V mestečku však dôjde k sérii hrozivých, násilných vrážd a Seth nadobudne podozrenie, že Mark s nimi má niečo spoločné. Je celkom možné, že sa jeho priateľ vrátil spolu s tajomným zlom, ktoré sa skrýva v jeho vnútri a núti ho páchať desivé činy. (Incantator)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (52)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Řemeslně zvládnutá gory vybíječka, ve které by se nesrali ani s děckama, kdyby tam nějaký byly. Bohužel, film je nakopaný do prdele scénářem, jež je ze sorty chudý pocestný. Za jedno podívání těch 80 minut stojí, ale pouze pro ty, kteří mají chuť vypnout mozek a sledovat přesně mířenej zásek obuškem do čela. Nic moc. 65% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Joe Begos a jeho režisérská prvotinka, která se mi líbila o dost víc než The Mind's Eye (3*) a Bliss (2*) a jsem zvědavý ještě na VFW, které vyšlo až letos. Každopádně Almost Human, je parádní, krvavá pecka s výbornou délkou (opět), oldschool atmosférou, Gore je velice podařené, není nouze o podříznuté krky, rozmrdané hlavy - brokovnice, sekery, nůžky, nože a nejvíce mě dostalo finále, které bylo dost šílené a ujeté (vysávání/odsávání vagíny TOP). Výborná záležitost a po předešlých, zmiňovaných Hororech, které mi zrovna nesedly, je tohle veliké překvapení. (324. hodnocení) ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Skoro člověk, ale naplno zabijácký stroj, který nikoho nešetří. Chválím režiséra i scénáristy za tuhle poctu starým VHS filmům, které v té době brázdily vody domácností. Pocta je dána jak lookem, tak hudbou v pozadí, která je velmi depresivní a také scénářem. Musím také pochválit výborné gore efekty, protože se zde nekoná žádný digifest. A nakonec celkový drive filmu, který neupadá a drží se až do závěrečných titulků. Spokojenost. Sci-fi horor jak se patří. Ps. Zvuky vydávané ufony byly vážně cool. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že Almost Human je celkem povedenej nízkorozpočtovej Sci-Fi / Horor se sympatickou stopáží. Má celkem rychlý tempo a dokáže navodit patřičně tísnivou atmosféru. Krev teče a mrtvoly přibývají. Sem tam vykoukne i povedený gore. Stejně jako u Begos(ova) filmu The Mind's Eye se sice jedná o průměrnou, ale rozhodně nenudící zábavu. Myslím si, že o Begos(ovi) neslyšíme naposled. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Únos, návrat, řežba. Nic důmyslného ani novátorského, ale jen poctivý sci-fi-slasher připomínající báječná osmdesátá. Na nízkorozpočťák překvapivě slušné gore, nekolikrát zafungovalo kouzlo nechtěného (útok torza) a tempo, které díky víc než příjemné stopáži nepolevovalo. Víceméně jsem dostal, co jsem čekal, takže spokojenost. 70% ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama