Reklama

Reklama

Ve městě se začali probouzet mrtví a dvě rodiny se snaží přežít jednu strašnou noc na začátku zombie apokalypsy... (TV Horor Film)

Recenze (23)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už je to dosť dlhá doba,čo som nevidel kvalitný zombie film a to tento žáner patrí do mojich najoblúbenejších,no a tento to tiež nezmenil.Tento film ma sral svojim amaterským spracovaním a postavami ktoré sa chovali riadne nelogicky a celkovo natočené to bolo strašne chaotické.Ale jedno musím vyzdvihnúť a to masky zombie boli na parádnej úrovni a boli jedny z najlepších aké som v tomto žánri videl. ()

dawe787 

všechny recenze uživatele

Ale běžte! Když pominu ten nesmyslný název a to hloupé aranžování oživlých mrtvol, tak to byl parádní napínavý příběh, kor když v poslední době jsou tak 2-3 kvalitní horory za rok mínus nějaké ta céčka. Taky jsem fanda Walking Dead, ale kvůli tomu nezavrhnu o těch jejich dlouhých pausách ostatní podobně žánrové filmy. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden by si řekl, že na podobném námětu by se toho zas až tolik pokazit nedalo, zvláště když filmů na podobné téma existuje už celá řada. To by však tento kousek nesmělo mít na svědomí Asylum ve spolupráci se Syfy. Abych jim však jen neubližoval, viděl jsem od nich už spoustu paskvilů, ale tento televizní zombie film bych za úplný brak rozhodně nepovažoval. Jen jsem byl lehce v šoku, když jsem u žánrového zařazení nenarazil kromě akčního hororu i na komedii. Protože v tomto podání jsem se u jeho sledování v některých situacích i docela bavil.   Úplně stupidní scénář se tentokrát nekonal, ale dalo se tu narazit hned na několik vtipných momentů (to asi nebylo úplně tvůrčím záměrem). Zároveň s nimi tu však samozřejmě nechybí ani řada nelogických kiksů, hloupé chování a rozhodování postav a hromada žánrového „klišé“. Společně s nimi se tu dá však vidět i několik povedených gore scén, masky některých zombie taky nebyly vyloženě marné a nechyběla ani dávka násilí a brutality. Jasně bylo tu i dost laciných a nepovedených digitálních efektů/triků, ale od Asylum či Syfy jsem zvyklý na mnohem větší prasárny.    Navíc ani herecké výkony nebyli vyloženě marné – to samé platí o celkové atmosféře... ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak mám ten dojem, že dokud Mila nevyprdne haranta a Anderson konečně nedodělá epické rozloučení se sérií Resident Evil, dobrých zombie se nedočkáme.Tenhle žánr jsem vždycky považoval za děsně stupidní a opravdu minimum světové kinematografie o oživlejch hnilotinách uznávám.Gulager jasně dokázal už dřív, jak mizerný režisér to je a tady to už jen demonstruje na plné čáře.Herecké výkony naprosto příšerné, režie ubohá, hudba asi měla navodit atmosféru 70. let a vzdát čest dalšímu ubožákovi Romerovi, ale synťák v roce 2014 vážně bolí.Jediné, co v téhle milionté variaci na stupidní chování postav ve světě oživlých debilů stálo aspoň za něco, jsou masky a zvukové efekty a já se divim sám sobě, že téhle mrdce sem schopen dát aspoň jednu *, ale spíš to bude tím, že jdu za deset minut na pět Budvarů a večer na Johna Wicka, tak mám dobrou náladu i po zhlédnutí téhle stupidní sračky.10%. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Gulager, režisér parádní bejkárny Feast se rozhodl natočit zombie film pro Syfy. A bohužel to dopadlo poměrně špatně. Mezi klady rozhodně patří prvních pár minut které jako kdyby vypadly ze staré školy. Hudba je depresivní a atmosféra hřbitova zabrala nicméně to po chvilce zmizí. Druhým kladem je to že se film nebojí zabíjet děti a sežrat je. To se v zombie filmech zas tak často nevidí. Ale to je z kladů asi tak všechno. Jinak je tu téměř všechno špatně, zombie masky jsem tak napůl občas vykoukne solidní zombík a občas tu je jen herec co chodí jak krypl a pravděpodobně nikdy neviděl zombie film a při tom mu kape z huby červená. Ale nejvíce to odsraly herci. Copak sami tvůrci neviděly co dělaj za kraviny? Vždyt to chování bylo příšerný a ta bába byla neskutečně otravná. Celkově je film na jedno zkouknutí a rozhodně moc nepřekvapí, od Gulagera jsem čekal víc. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama