Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americká rodina přijíždí do Mexika, kde chce začít nový život tím, že znovu obnoví provoz v továrně na ruční výrobu panenek. ovšem netuší, že při archeologických výzkumech se při otevření hrobky dostal na svobodu duch ďáblova dítěte a vstoupil do panenek, které v továrně zbyly po předchozích majitelých. Jednu z panenek si vzala maličká dcera majitele továrny domů. Brzy jsou nerozlučné a dívka se začíná zlověstně měnit. Oživlé panenky navíc krutě zavraždí každého, kdo jim vstoupí do cesty. Rodina se musí semknout, zastavit jejich řádění a vyrvat z jejich moci malou Jackii dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Zlý duch v podobe hračky vie, že deti milujú bábiky." Malá bábika Dolly je desivé stvorenie, s plechovou tvárou a tak sa divák čuduje nad režisérskym IQ. Malé množstvo Gore a absolútne žiadna nahota, zato Satanský podtext môže zaujať mnoho divákov. Film Dolly má neuveriteľne pomalý štart, ale je to taká zábavka na odreagovanie filmov Detská hra, Dolls od Gordona a Majster bábkar, škoda len, že tempo opadlo už po úvodných titulkách 40 percent. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Jeden z ďalších hororov o vraždiacich hračkách ako napríklad Dolls (1987), alebo chronicky známi film Child's Play (1988). Bohužiaľ tento film je iba ich slabí odvar. Síce príbeh je celkom dobre spojený s vykopávkami a okultizmom a k tomu je aj vidieť na niektorých scénach talent režiséra, ale celé to nejako nefunguje. Nudí, málo vrážd a nesympatické postavy... 50%. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Prostinký podprůměrný horůrek, na jakých jsem vyrůstal. Tenhle mi utekl, ale pamatuju si VHS cover. Killer dolls jinak můžu, ale tohle je klišovité, slabé a zbytečné. Dolly nemá ani ždibek Chuckyho osobnosti a to, že se na konci objeví panenek několik nijak nepomůže, takže to s Dětskými hrami nakonec pojí jen pár okopčených motivů (Dolly je posedlá zlým duchem, finále v továrně na panenky). Žádné gore, žádná zapamatovatelná smrt. Hudba Mark Snow. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Rodičia z dvoma deťmi sa presťahovali do Mexika a vzápätí bol z hrobky vypustený duch Diablovho dieťaťa a vstúpil do bábik. A pravé tato rodina prišla s tými bábikami obchodovať a jednu si Jessica ich dcéra zoberie k sebe domov. Od tej chvíle sa začne meniť je agresívnejšia a spetejšia k tej bábike Dolly. A Dolly si začne vyriaďovať úcty zo svojimi neprajníkmi a to dosť krvavo. Tento film ide po stopách Chackyho ale na rozdiel od neho nevyzerajú tieto bábiky až tak hrôzostrašne a aj preto mi tu chýbala vraždiaca strašidelnosť. Príbeh za veľa nestal bol gýčovitý, predvídateľný a tým pádom po príbehovej stránke nemal čím zaujať. Ale jedno v tomto filme fungovalo, vedel parádne narábať z atmosférou. Herci sa moc nepredviedli a hlas bábik mi pripadal zábavný ako hrôzostrašný. Celkové prevedenie bolo s tých slabších. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Už to byl x-tý horor o panenkách, který jsem viděla a připadá mi, že mě vždycky každý další nechává víc a víc chladnou. Opravdu ve mě tento snímek žádné hlubší dojmy nezanechal. Nebyl vyloženě nudný ani špatný, ale byl prostě tak všedně průměrný....Na devaděsátky která mám hodně ráda to bylo mírné zklamání. Podruhé bych ho už vidět nemusela, prostě Chucky je Chucky. Slabé tři hvězdy - 45% ()

Zajímavosti (2)

  • Jedna bábika z filmu bola vydražená na eBayi. (FromHell)

Reklama

Reklama