Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rodiče Nišimori Aoi se přestěhovali do jiného města, ale Aoi s nimi nešla, protože se nechtěla stěhovat a začít chodit do školy zase někde jinde. Proto teď žije sama v bytě. Kugajama Šúsei, nejpopulárnější kluk a škole, se přestěhuje vedle ní do bytu. Kvůli Aoiině chybě je vytopen Šúseiův byt, a tak se rozhodne, že dokud nebude vše v původním stavu, bude Šúsei bydlet u Aoi. (Zíza)

(více)

Recenze (9)

tompaulman 

všechny recenze uživatele

Nepolíbená středoškolačka Aoi začne nedobrovolně bydlet se školním idolem, do kterého je zamilovaná její nejlepší kámoška. Idol má nedořešenou lásku z minulosti a Aoi svůj zájem obrací na mladého prodavače v sámošce, přesto se spolu nechtění spolubydlící postupně začnou sbližovat. Toť v kostce scénář, který neslibuje zrovna originální podívanou, ale nějaká chutná romantika by se z něj ukuchtit dala. Já bohužel musím říct, že nejchutnější na tomhle filmu byly záběry na dobroty, které uvařila hlavní hrdinka. Film je cílen zřejmě na holky ve věku 12-16 let, kterým nevadí klišovitost scén a přecitlivělost postav. Mě ale vůbec nepřesvědčil. V první hodině jsem se občas usmál, občas i zasmál, zbylých 50 minut jsem trpěl nudou. ()

loveless 

všechny recenze uživatele

Tenhle příběh měl značný potenciál, ale už jen to, jak urputně křesali úvodní zápletku a víceméně i všechny ostatní ve filmu bylo dost násilné. Herci se mi navíc nelíbili, což je zásadní problém v žánru romantika. Už jsem viděla o moc horší věci, je to spíš takový průměr, který si ale určitě užijete, pokud jste fandou někoho z hlavních protagonistů. ()

Reklama

Kathelin 

všechny recenze uživatele

Pre mňa hotové trápenie, niekedy som aj zabudla že som film ešte stále nedopozerala. Mala som ho rozkukaný asi niekoľko mesiacov. Hlavná aktérka mi bola veľmi nesympatická a to nie ani tak tá herečka ale skôr povaha „vyvolenej“. Veľa si z jej osobnosti okrem otravného EEEEH? EH? nepamätám. Chlapec vyzeral akoby ho vrcholne urážalo vôbec otvoriť ústa. Dej sa točil iba o tom, že on jej robil zle, ona mu nadávala a nakoniec sa pobozkali. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele

Strčiť dievča dolu strmým kopcom s tým, že "chcel som ťa rozosmiať"... A ona sa fakt začala smiať!... Asi som na podobné teenegerské blbiny už proste starý... Hlavný hrdina bol taký kretén, že po polhodine som to chcel zahodiť, no nakoniec si dal len pauzu a dopozeral počas dvoch ďalších dní... ... Neviem, čo pochváliť.. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Mám ráda filmy natočené podle komiksové předlohy, obzvlášť když se mi samotná předloha hodně líbí. Člověk v tom sice často najde nějaké nesrovnalosti ve zpracování či něco, co se mu úplně nelíbí, ale zároveň si dokáže spoustu prvků naopak tím víc užít, pokud četl předlohu. U L♥DK je tomu podobně, přestože musím říct, že předloha autorky Watanabe Ayu mě nenadchnula tolik jako tvorba Io Sakisaky, jejíž manga byla již taky za poslední dva roky dvakrát zfilmovaná. Manga L♥DK mi přišla spíš jen velmi mírně nadprůměrná a u tohoto filmu jsem měla pocit hodně podobný. Příběh samotný má v sobě jen velmi málo scén, které si vás nějak získají. Začátek je postavený hlavně na nevhodném / provokativním chování hlavní mužské postavy, přičemž hlavní ženská postava zažije pár horkých chvilek, no ale pak už se to s nima oběma veze. Jen do toho vstoupí jedna ex-přítelkyně a jeden nápadník. Když už je řeč o tom nápadníkovi (Sandžó senpai), kterého hraje (upřímně dost příšerně) Kirijama Ren, myslím, ža tato postava tady byla úplně mimo, a dost irelevantní. V manze měla poněkud větší váhu a taky vyznívala mnohem lépe, nehledě na to, že to byl fešák, který měl tu schopnost zamotat hlavní hrdince trošku hlavu. Ve filmu se nedá mluvit o ničem z toho. Naopak náš hlavní hrdina Kugajama byl ztvárněný výborně. Troufám si říct, že Jamazaki Kento zahrál tuto postavu přesně tak, jak měl. To je vlastně věc, která mě na tomto filmovém provedení potěšila nejvíc. Bohužel, pokud jste nečetli ani tu mangu a nevyžíváte se ve srovnávání tolik jako já, film se vám bude líbit jen v tom případě, že vám nevadí spíše průměrnější romantické story ze školního prostředí. Dějová linka nemá moc co nabídnout a byla navíc oproti manze hodně zjednodušená. ~(3,3)~ ()

Galerie (42)

Reklama

Reklama