Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Menšie mesto v USA zasiahne správa o tom, že sa objavil zvláštny vírus, ktorý je nebezpečný a nákazlivý. Vedci nedokážu vysvetliť, o aký vírus sa jedná, a tak oblasť uzatvoria a vyhlásia karanténu. Pre tínedžerov je to perfektná príležitosť dobre sa zabaviť, lenže uprostred zábavy sa objaví nakazený. Vírus sa rýchlo rozširuje a spôsobuje extrémnu agresivitu u nakazených. Emma (Sofia Black-D'Elia) sa však nehodlá zmieriť s tým, že by mohla prísť o svoju rodinu, a rozhodne sa vziať zodpovednosť do vlastných rúk. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Príbeh o dvoch sestrách v malom meste, v ktorom vypukne epidémia. Celé mesto je v karanténe a oni sa snažia dostať von skôr, než ich niekto infikuje. Čisté sci-fi - útočníkom je totiž parazit, ktorý mení myslenie, ako to bolo napríklad vo Fakulte, Invázii a podobných. Žiadna veľká pecka, ale ani katastrofa. Parazity mám celkom v obľube, masky infikovaných zaujali a predovšetkým vďaka sympatickým postavám to ubehlo celkom rýchlo. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

V malém městečku vypukne nákaza, kterou zapříčiňují paraziti a sleduje dvě sestry, okruh lidí, kteří se snaží vyváznout. Docela dobrý námět, který skýtá mnoho nápadů, jak si vyhrát s touto tématikou. Ve výsledku se to podařilo na půl, neboť budovaní nějakého napětí se příliš nedaří. Tvůrci dávají příliš prostoru postavám, vztahům a zbytečným dialogům. Herci ztvárňují sympatické postavy, proto hluchá místa tolik netrápí, ale spíše mrzí to, že naplno nevyužili potenciál. Chybí zde více hororové akce a příliš se nevyužívá boj s infikovanými lidmi. Dvojnásobná škoda, protože vizuál vypadá výborně.......6/10 ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Priemerný thriller/horor, ničím neurazí, avšak zároveň do žánroviek vírusových nákaz neprináša nič nového. Vo filme ma potešila menšia rola, ktorú si zahral môj obľúbenec zo seriálu House of Cards, Michael Kelly, a vďaka pomerne krátkej stopáži ubehol Viral dosť rýchlo, takže ani nebol čas na nudu a hluché miesta. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po nepříliš záživném úvodu, který drželi nad vodou jen neokoukaní a sympatičtí herci, se film docela rozjel a vyšplhal se až do lehkého nadprůměru. Masky nakažených byly fajn, přibyla i nějaká ta decka krve, ačkoliv jí mohlo být víc a došlo i na napětí či dramatický moment mezi sestrami. Vyhovoval i otevřený závěr, takže u mě vládla docela spokojenost. 65% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Na týpky, kteří se zabývali filmařinou typu PA, je to docela tématické polepšení si, ale chybí jim jakékoliv inovativní myšlení, takže výskedkem je jen další podprůměrná parazitická nicka s klišoidním scénářem, která si pozornost nezaslouží. Pokud se do ní pustíte, asi ji přežjite, ovšem zapomnění přijde záhy. 40% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městě Tujunga v USA. (willy1)

Reklama

Reklama