Reklama

Reklama

VOD (1)

Zatímco se po Americe šíří virová pandemie, Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) pátrá po své dceři Maggie (Abigail Breslin), která utekla z domova. Když ji objeví na uzavřeném nemocničním oddělení, ihned ji odveze domů. Tady ale Maggie zažívá bolestnou proměnu v zombie. Wade je odhodlaný nevzdat se své milované dcery tak dlouho, jak to jen půjde, a odmítá ji vydat místní policii. Pomalu nastává čas, kdy bude muset vzít věci do vlastních rukou. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (346)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Znáte tu situaci, když jdete večer sami do baru, protože vaši přátelé mají důležitější věci na práci, jako třeba vás ignorovat, vy zaplatíte tři kila vstup, poněvadž dneska tam má být DJ Kruťas, největší mixovací star ze Smíchovského nádraží, o jehož existenci doposud nevěděla ani jeho matka, která ho tenkrát omylem porodila při sraní, pak se snažíte prodrat skrz hromadu vožralých prasat k baru, ale zastaví vás nějaký vymaštěný fitkomagor non plus ultra, že dýcháte v jiném tempu, než by se mu líbilo, přitom se chce jen frustrovaně na někom vymlátit, protože si nezašukal už měsíc a semeno mu cáká i z očí, naštěstí přiběhne další holá dutá lebka a odtáhne ho, čili se konečně domrdáte k tomu přijebanýmu baru, tam budete půl hodiny mávat dvoukilem na přiteplenýho barmana s mejkapem na držce, jenž bude obsluhovat výhradně nezletilé šestnáctníky, po pochválení očních stínů vám konečně donese to teplý banánový daiquiri za stopade, které budete smutně usrkávat u hajzlů a sledovat veškerou tu bavící se omladinu, která neví co jsou to povinnosti, zodpovědnost, nebo vyrážka na koulích, takže to má všechno v patě, pak konečně spatříte krásnou ženskou, přesně váš typ, živá a plně při vědomí, takže na ni upřete zrak a budete si plánovat, čím byste ji mohli oslovit, jenže se k ní v okamžiku přisere kripl v růžovým tričku se symetricky nagelovaným přelivem, perfektně tvarovanou peněženkou a přezkou s diamantama a začne jí tvrdit, že napsal scénář k několika dílům Comebacku, což je strašná sračka, pomyslíte si, přitom jste tomu dali čtyři hvězdy, a pak jen ve výrazovém koktejlu zlosti, nenávisti a zmatení sledujete, jak s ní konejšivě odchází, takže odložíte to odporný pití, půjdete ven a nakonec si ho s pláčem vyhoníte na parkovišti? Znáte to? No, tak já ano, proto jsem včera místo Ištvova tradičně debilního večera zvolil moudřejší možnost, tedy podívat se na tento film, která, jak se záhy ukázalo, byla vlastně spíš totálně na piču, takže měla k moudrosti stejně daleko asi jako Mojmír k druhému IQ bodu, protože sledovat hodinu a půl, jak svraštělý Árný žvatlá pičoviny a jeho cérenda pomalu plesniví, opravdu není nic pro mě. To bych pro příště raději dvě hodiny poslouchal, jak osmdesátiletý koktavý slepec s alzheimerem předčítá licenční podmínky k Windowsům. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Mne to sadlo. Takýto prístup som v tomto žánri ešte nikde nezaregistroval, v podstate ide iba o zombie variáciu melodramatického príbehu o chorých s rakovinou či ísť zomrieť do nemocnice, alebo sa nechať doma prebalovať rodinou až do konca. Ak by utrápeného fotríka hral napríklad Al Pacino presne tak ako Arnold, jeho výkon by bol vyzdvihovaný, ale v prípade Rakúšana je to zakázané. Potešilo ma viacero pekne vymyslených scén, ako líška, prst, prvé vnímanie ľudského tela ako mäsa, odnos kamoša do karantény alebo aj samotný záver, kedy príbeh v podstate vôbec dramaticky negradoval, len skončil, čo ma paradoxne celkom potešilo. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Mallickovsky laděné loučení s dcerkou. Koncept veskrze sympatický, ale výsledný převod do praxe nejlépe vystihuje ohrané "skutek utek". Melancholická atmosféra ještě docela i funguje, ale po herecké stránce jde o svým způsob anomálii. Vypovídající je již to, že zoufale nepatřičně působící jakože zádumčivý Arnie tu je tím lépe "hrajícím" (nejen) z ústředního dua. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Nebyť Arnolda, tak po tom filme v živote nesiahnem. Myslím, že sa nemílim ak poviem, že minimálne polovica ľudí ako ja siahla po tom filme len kvoli Arnimu. Bolo fajn ho znovu vidieť, svoju rolu bral očividne vážne, pretože jeho herecký výkon dominoval, vlastne bol jediním čo ten film ako tak prezentovalo. Úplne stroskotal scénar, pretože od hororu očakávam niečo desivé a hrôzostrašné. V momente, keď si Maggie odrezala prst prišiel náznak úspechu, a potom zas len kopec dialógov, ktoré neviedli k ničomu. Keby aspoň poriadne natočili scénu ako Maggie rozhrýzrla tu líšku, hneď by som dal o hviezdu viac. 40% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Horor?To asi těžko.Spíš slabé psychologické drama táhnoucí se jak týden před výplatou.Tohle bylo fakt utrpení.Myslím si že i Arnoldovy fanoušci budou zklamaní a otravení,protože tak neakčního Árnýho dlouho neviděli.Navíc Abigail Breslinová jako hlavní(nakažená) hrdinka nebyl dobrý tah.Rozhodně nedoporučuju.Ztráta času. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Filmovanie snímky prebiehalo v americkom štáte Louisiana. (MikaelSVK)
  • Dom Vogelovcov je ten istý ako Sarin vo filme Looper (2012). Dokonca aj uhol, pod ktorým je aj s okolím natáčaný, je v oboch filmoch takmer totožný. (beso74)
  • Wade Vogel (Arnold Schwarzenegger) má celou dobu ve filmu brokovnici, kterou doma odkládá na krbu. Když ale přijde scéna s liškou, kdy jde Maggie (Abigail Breslin) do domu pro brokovnici a vyjde za liškou do lesa, má místo brokovnice úplně jinou zbraň. (Jardinnn)

Související novinky

Starý Conan je pořád ve hře

Starý Conan je pořád ve hře

05.08.2014

Arnolda Schwarzeneggera brzy uvidíme v Postradatelných 3 a do konce roku se objeví i v zombie dramatu Maggie. Velký kariérní test ho nicméně čeká až příští léto, kdy do kin vtrhne Terminator: Genesis… (více)

Reklama

Reklama