Reklama

Reklama

Keď sa mladý chlapec zapletie do ľúbostnej aférky s manželkou investičného bankára, dostane oveľa viac, než očakával. Náhla smrť a podozrivá životná poistka ho však zatiahnu do obrovského kriminálneho škandálu. Mladý a naivný Doug sa spolu s kamarátom dohodnú, že si užijú leto pri vode a nájdu si dievča, s ktorým prežijú prvú lásku. Keď sa do susedstva nasťahuje neznámy milionár so svojou krásnou ženou Lenou, Doug si ju okamžite všimne. Zdá sa, že Lenu mladý chlapec zaujal tiež, a ich vzájomné sympatie sa postupne začnú prehlbovať. Po niekoľkých vášnivých tajných návštevách u Leny si Doug uvedomí, že to takto ďalej nejde a rozhodne sa pre ich lásku niečo urobiť. Jedného dňa sa žena chlapcovi prizná, že nechtiac zrejme zabila svojho muža, Doug neváha urobiť čokoľvek, aby svoju lásku z hroznej situácie dostal. A tak vraždu spoločne veľmi dobre zamaskujú. Je tým však naozaj všetko vyriešené? Doug bude musieť nakoniec čeliť dôsledkom nielen svojho tajného mileneckého vzťahu, ale aj vraždy, ktorú nespáchal. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

peiton 

všechny recenze uživatele

Pre začiatok musím povedať,predtým než som sa do tejto snímky pustila,absolutne som netušila o čom bude reč..obsah,žáner atd..Aj to treba niekedy.Pozrite si napr.snímku bez toho,žeby ste o nej čokoľvek vedeli,len tak naslepo, podobne ako hl.hrdina slepo zamilovaný.Rozmýšľala som celú tú dlhú dobu prečo dočerta ,,slepo zamilovaný".....??!Mne to najskôr nezapalovalo,páčila sa mi v samotnom úvode oná romantická vsuvka medzi ženou (zlatokopkou) bohatého muža a mladého naivného chlapca-panica,no neskôr mi blikla červená kontrolka a kde sa vzala,tu sa vzala predo mnou stála celkom obyčajná klišoidná zápletka.No nevytíkam,ba naopak,absolutne nenáročná oddychová záležitosť.Pozrieť sa to dá,mne sa to páčilo. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu,ale spíš pro sebe,že sem to dokoukal.Tohle tady už bylo tisíckrát,a líp.Prvních asi sedmdesát minut je obří nuda,bez napětí,nemá to spád,vlastně se na to hrozně špatně kouká,a nejvíc na tu plochou,hladovou blondýnu ve stylu Darryl Hannah,která mě doslova srala svojí přítomností.Takže koukatelnejch bylo posledních patnáct minutek,který měli přijít v půlce filmu,a děj mohl ještě nějak pokračovat.takhle je to vokoukaná,a hlavně blbě natočená debilita.20%. ()

Reklama

kareen 

všechny recenze uživatele

Když jsem přijala skutečnost, že se jedná o naprosto přímočarou jednoduchou žánrovku (ten rádoby překvapivý zvrat na konci bych klidně ze scénáře vyhodila), tak se mi na to docela příjemně dívalo, taková nenáročná, ničím neurážející kriminálka. Jedinou větší slabinou nebyla ani tak bývalá teenage hvězdička Nick Jonas (není bůhvíjaký herec, ale ta poloha nesmělého introvertního kluka se mu osvědčila už v seriálu Kingdom), jako spíš Isabel Lucas. Nepochybuji, že pro mužskou část diváctva bude hodně hot a sexy, ale horší je to s jejím hereckým projevem, já jí tu femme fatale zrovna moc nevěřila. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

No prosím, ještě že mám v oblíbených uživatelích toho strejdu Verbala, jinak bych se k podobným filmům jenom těžko dostával - film, který se asi nikdy nestane příliš známým v široké filmové veřejnosti ale mile překvapuje svojí ryzí jednoduchostí a úderností - inteligentně vyprávěná kriminálka se sympatickými hrdiny a pěknou sviní (pěknou jako pěknou, ale zároveň i pěknou jako pěknou), která ve finále smlsá všechnu kaši. Exteriér filmu má zhruba 500 metrů čtverečních a tvůrci filmu dokazují, že i za málo pěněz se dá stvořit pekelná muzika...............moje hodnocení = 8 z 10. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Víte, proč se rozpadli Jonas Brothers? Jeden z nich začal používat lubrikační gel. Nick Jonas se (ú)spěšně zbavil květáku na palici, vypadá stále jako něco mezi makakem a mravenečníkem a dal si sólovku v thrilleru, který by se mohl v pohodě přidružit k sérii "Nebezpečné hry". Jo, to je tak, když se spustíte s atraktivní vyhublou princezničkou ze sousedství, manželkou (tak trochu neproniknutelně tajemného) zazobance, která je evidentně mimo vaši ligu. Idylka letních prázdnin, sladkého nicnedělání a příležitostných brigád, se náhle může překlopit v hrozbu několikaletého trestu odnětí svobody za (neohlášenou) vraždu, která se začne vznášet nad mladíkovým pérem, posedlým chtíčem. Sexuchtivá vyhublina má totiž dopředu moc hezky naplánované, jak obalamutit naivního týpka, který by jinak o její kundě mohl jenom snít. Tučná životní pojistka jejího manžela za trochu toho divadla v posteli, i mimo ní, přece stojí. A Jonasovi to opravdu kvalitně stálo, i bez rad doktora (lodního) Uzla. Jonas nehraje úplně blbě, dají se mu držet palce, když se kolem něj začne stahovat smyčka podezření. Většinu překvapivých událostí v ději, zvraty ani zvratky bych to přímo neoznačoval, ale celkem neomylně divák odhadne. Pokud jde o erotiku, film ji zobrazuje dost soft. Pokud se tedy řadíte do kategorie Čuňasové, není to nic pro vás. Odhalený zadek Isabel Lucas je maximum, kam se to s explicitností dostane. Film dostal televizní kabátek, je z produkce béčkového Ashoka Amritraje, tudíž nečekejte známou režisérskou personu na sesli. Prakticky neznámá Elizabeth Allen Rosenbaum, jejíž dosud nejlepším filmem byla "holčičkově" pubertální Aquamarine, se osvědčila v tom, že si dala záležet na tom, aby film nepřekročil rutinní televizní standard, který zaujme svěžím hereckým obsazením, nedala nijak extra vyniknout nepříliš objevnému scénáři, který se tváří, že vůbec není recyklovaný. Lepší je si zamrdat boty od bláta než mrdat s nevině vyhlížející blondýnkou, co se tváří, že neumí spočítat dvě péra. 60% ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama