Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děvčata jsou ochotné udělat cokoliv, jen aby se stali miss, co jim otevře cestu k úspěchu, slávě, přízni sponzorů, i k bohatství. Samozřejmě, že mezi děvčaty proto funguje nevraživost, zákeřnost, podrazy. Konkurence. Ale v případě vicemiss Danielle Stevens funguje především její nadmíru ctižádostivá matka Cathy, která ji neustále opakuje: když se vzdáš teď, nevyhraješ nikdy. Jednoho dne se za účasti médií krásky projíždějí na vodných lyžích. A miss Shauna Langley se přihodí vážná nehoda. Na postě královny krásy Miss Madison ji automaticky nahradí Danielle. Shauna však tvrdí, že lano ji nařezala právě Danielle. Navíc nevlastní matka jejího přítele Rileya Daniellu varuje že když se s Rileyem nerozejde, udělá ji ze života peklo. Jako odměnu ji nabídne patnáct tisíc dolarů - a Shauna stejnou nabídku svého času přijala. Vzápětí se Danielle dozví, že bývalá Rileyova milenka, kterou je právě Shauna, je údajně těhotná. Danielle začíná mít pocit, že Shauna ji chce ukrást opravdu všechno: Rileya i titul Miss Kalifornie. A to se těžce odpouští... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento film byl promítán pod názvem Krev na koruně a jednalo se o kriminální drama z prostředí soutěže o titul královny krásy. Agresivita, vzájemná rivalita a zákeřnost mezi adeptkami miss byla v tomto případě vedena snahou jedné dcery splnit očekávání své ambiciózní matky, která ji celý život ovládala, řídila a podporovala v nastoupené kariéře, s cílem vyhrát za každou cenu. Herecké výkony afektované, příběh tuctový. ()

Reklama

Looser 

všechny recenze uživatele

Yasmine se uchází o korunu Miss, ale na soutěži nějak začnou umírat konkurentky...Kravina pro ctitele americkych serialu typu Baywatch apod. ()

anghell 

všechny recenze uživatele

V TV to kdysi dávali pod názvem “Krev na koruně”. Nic společného s mysterióyním žánrem a komedií to teda nemá. Přijde mi to jako krimi nebo thriller pro ženské. A v tomhle případě asi nejsem ženská. Ano námět je novinkou, kdy by se missky mezi sebou pozabíjeli pro kus recyklovaného výrobku (beztak je to podobné v reále) a ne-li i pro chlapa. Film neurazí, nenadchne. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama