Reklama

Reklama

Prodavač reklamy Leo nevědomky převezme roli soukromého detektiva, aby pomohl Kyře, a zaplete se tak do riskantní a stále se prohlubující záhadné vraždy. V Kanadě jde Kyra omylem do kanceláře neohrabaného prodavače Lea Falloona ve středním věku v domnění, že je soukromým detektivem. Najme si ho, aby jí pomohl najít jejího zmizelého bratra Millse Severeigna a Leo je blondýnkou tak okouzlen, že jí neřekne, že není tím, koho hledá. Leo se rozhodne vydávat za soukromého detektiva a zaplete se tak do komplikovaného schématu podvodu společností počítačových her. (Televize Seznam)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Až mě překvapilo, že je tohle skutečně vtipná komedie, která si dělá srandu z noir žánru, staví ho do současné doby, a přesto dodržuje základní pravidla žánru, pokud je tedy přijmeme postavená na hlavu. Hlavní hrdina je trouba, ale je zábavný, Amy Smart tomu sedne a sem tam nějaká dobrá vedlejší postava. Milé překvapení. ()

kpt.Johanson 

všechny recenze uživatele

Není to tak zlé.. Jen prostě.. Když máte zajímavý námět, zajímavé zpracování a vtipné scény, které jste vymysleli dobře.. A nakonec ztroskotáte na tom, že způsob vyřčení toho vtipu není vtipné a dokonce spíš hloupé.. No ono se nevyplatí být za každou cvenu jedinečný. A přitom by to mohlo bejt k popukání. Je to jako by vám korektor naschvál přepsal každý vtip do neúsměvné verze. ()

StandikK 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Trochu takový na první pohled "trouba", který se vydává za detektiva to nakonec všem natře. Sice se nejedná o žáden skvost, ale koukatelné to určitě je. ()

Reklama

Reklama