Reklama

Reklama

7 minut

Trailer

Poté, co se zadlužili u psychopatického narkobarona, jsou tři zoufalí mladíci Sam, Mike a Owen nuceni spáchat troufalou loupež. Co ale na začátku vypadá jako jednoduchý plán - dostat se dovnitř a zase ven během sedmi minut - se rychle promění v nebezpečnou hru na život a na smrt. S každou uplynulou minutou se na povrch derou skutečné motivy a nečekané zvraty je vystavují stále většímu riziku. V závěrečném aktu je Samova těhotná přítelkyně unesena, čímž se situace ještě víc vyhrotí a naši hrdinové musejí udělat všechno, co je v jejich silách, aby vyvázli živí. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (9)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Jako prvotina úplně v pohodě film o průseru a loupeži. Příběh je jednoduchý, ale je dobře sestříhán, takže to ani tak do očí nebije, no podstatně hůř jsme na tom už s kamerou v některých scénách, kde film působí totálně béčkově. Utrpení to není. 40% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tři kluci bez peněz, kšeft s drogovým dealerem a následný dluh, který se zmíněná trojice snaží řešit bankovní loupeží. A protože to nejsou zrovna dvakrát velcí profíci, začne se jim přepadení rozpadat pod rukama téměř od samého začátku. Takže na tomto poli nic objevného. Každopádně mě se celkem líbila forma vyprávění s prostřihy do minulosti, které vyprávěly minipříběhy všech zúčastněných, bavilo mě i celkem sympatické a neokoukané obsazení a nakonec musím filmu přiznat i solidní tempo, které podpořila rozumná stopáž. Much to má samozřejmě celou řadu, ale já jsem nějak nenašel důvod, abych si jich výrazněji všímal. 60% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím. Forma vyprávění dobrá, ale po Tarantinovi už to prostě není ono. Příběh není úplně nudný a jsou zde momenty, které s vámi dovedou zahýbat. Jenže stejně je to v konečném součtu takové průměrné a ne až tak zábavné. Ne, že bych se přímo nudil, ale rozhodně jsem se pro film nijak nenadchnul. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Za měsíc mám narozky, mohl bych k nim prosím prosím dostat 7 minut s Leven Rambínovou? Chodit do bistra, kde ona dělá servírku, pořídil bych si tam permici na bar. Jinak film to není ani dobrý ani špatný, je to taková hra dokoukej mě, jestli můžeš. Tož já to dokoukal a teď koukám jak blázen na autora hudby. Slučování lidí je nový trend na ČSFD? V tom případě navrhuju profil WiDaStAl pro bratry Baldwinovi. Hned tady bude víc místa. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Někdo se tu inspiroval Tarantinem, Ritchiem a pokusil se z nadšení natočit nějaký home video. Hodně levně a hodně špatně. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama