Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Morzael 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejmilejších romantických komedií, co jsem za poslední dobu viděl. Nenucená, upřímná, vtipná a propojuje můj dětský sen o uváznutí někde kvůli sněhové bouři s naivními romantickými představami (a taky s tím, že ta holka je zajímavá a fakt kočka). Navíc dávám plusové body za vskutku originální vyřešení problému, jak kontaktovat někoho, jehož znáte jen křestní jméno. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Taková milá, vtipná a nevtíravá jednohubka. Bavila jsem se, Miles Teller se narodil pro role obrovských sympaťáků, se kterýma byste šli rádi na pivo. Škoda akorát té klišoidní a násilné závěrečné půlhodinky, která už je jakoby úplně z jiného filmu, přitom tvůrcům se nabízelo tolik variant, kam film nasměřovat a oni si vybrali tu nejjednodušší. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

"Páni, ten chlap je vůl." - "Jak to myslíš?" - "Seznámili jste se na střední, ne? Takže si myslí, že seš určitej typ a myslí si, že potká stejnej typ holky znova, až bude připravenej. Ale až bude takovou už nenajde. Nemá ani tušení jak seš vzácná.." Romantická komedie "Rande na dvě noci" je především odpočinková slaďárna pro ženušky.. Super sexy holka má trable v lásce, tak se rozhodne (na základě motivace kamarádky) pro sexseznamku a z rande na jednu noc se shodou strašlivého počasí stane rande na dva dny.. No a Ti dva se zamilujou.. A aby to nebylo tak jednoduchý, tak tam prostě musí dojít k "drobným" komplikacím.. Prvoplánové už podle názvu, ale sympatický "kluk od vedle" Miles Teller to dost zachraňuje.. Jo a pak taky striptýzová sekvence.. Tak trošku pohádka se zajímavým základem o tom, že by spolu partneři měli především komunikovat.. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Two Night Stand bych rozdělil na dvě části. Tou první je zdařilá humorně laděná a v rámci žánru poměrně originální konverzačka. V té druhé film sklouzává do klasického klišé - hádka, omluva a happy end, což je trochu škoda. Analeigh Tipton mi moc nesedí, ale tady mi nijak zvlášť nevadila. Těšil jsem se na Milese Tellera, jeho role pohodových týpků mě naopak hodně baví. ()

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Dokonale vystihuje očekávání, se kterým si pouštím (snad i diváci obecně) film tohoto žánru. Nesnaží se předat žádnou zásadní myšlenku, jen tak jemně popostrčit, zatímco se divák baví docela chytrým dialogem s docela běžným tématem, který asi každý v tomto věku řešil, ať už osobně nebo "veřejně". Celá situace je zasazená docela absurdně, ale proč ne? Počasí je nevyzpytatelné. Čím dál víc. ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama