Reklama

Reklama

Rande na dvě noci

Trailer 1

Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala. (Filmbox)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (111)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Max Nichols si pre svoj celovečerný debut nemohol vybrať lepšiu ústrednú dvojicu ako práve Milesa Tellera a Aneleigh Tipton. Funguje medzi nimi veľmi dobrá chémia a aj s využitím iba veľmi malého množsvta interiérov a priestoru pred kamerou vedia zahrať veľmi emotívne a miestami aj dosť zábavné pasáže. Humor funguje veľmi dobre, dramatické scény už trocha kulhajú a nevedia dosať z človeka tú správnu emóciu ale ako oddychovka funguje film veľmi dobre. 78% ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý námet pre indie romantiku ale bohužiaľ nie príliš dobre vymyslená story (hlavne záver so získaním kontaktu je úplné scenáristické WTF, ktoré urobí z oboch hlavných postáv psychopatov) Výborná chémia medzi symptatickími a hlavne dobre hrajúcimi hercami to ťahá veľmi hore. Slabších 7/10 hlavne kvôli tomu ako mám tento žáner rád ale je to trochu škoda, pretože veľmi dlho má ten film na viac. Ale samozrejme je to stále príjemnjšie a lepšie než všetky tie shity s Kutcherom, Butlerom, Heiglovou atď. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Za originalitu Two Night Stand rozhodně body nedostane. Stačí jedna sněhová vánice a je hotovo. Dějově nepřekvapí, i když v závěru vlastně jo (policejní stanice), jenže diváka z toho spíš bude bolet hlava. Je to jednoduché, možná proto, aby se to náctiletým divákům co nejvíc přiblížilo a zanechalo v nich dojem, že něco podobného by se klidně mohlo stát i jim. Známe to dobře. Nečekaná láska, nějaká ta překážka, často v podobě nešťastných nedorozumění. A často vycucaných z prstu. Potkají se a je to fajn – něco se stane – snaží se to napravit – a mají se rádi ještě víc. Naštěstí dialogy nepsal žádný blbec, ti dva do sebe slušně ryjí a tu postupnou chemii jim docela věříme. Na druhou stranu žádnou psychologickou hloubku nečekejte (stejně nečekáme), i když výsledek možná hned tak nesplyne se stovkami podobných romantických jednohubek. Na Analeigh Tipton jsem si musel chvíli zvykat, zdá se však, že stejně jako Miles Teller se o svou hereckou budoucnost rozhodně nemusí obávat. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Mělo to zůstat u konverzačky dvou one-night šukátek, které spolu musely zůstat jeden celý další den a pak ona odešla a už se neviděli a mezi tím si vyříkali názory a pohledy na svět a svou minulost a každému to něco dalo, jinak přiotevřelo oči, ale ne úplně. Jako romantická komedie to totiž selhalo a na celé čáře a mohl to být přitom zajímavý film - jenže na to by se moc nešlo do kina. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Jedna z dalších love komedií. A mě se to líbilo, jsem strašněj romantik. I moje bývalá to přiznala a to mě nesnáší. Prý mám romantiku s kudlou v těle. Úplně mě zahřálo u srdce když mi to řekla. Na 30 setin sekundy jsem se k ní chtěl i vrátit. Nicméně nikdy se mi Tiptonka - jako čaj co ? moc nelíbila, ale tentokrát byla fakt sexy, hlavně bez kalhotek. Ty vole já jsem fakt idiot...no nic 4 hvězdy ()

Galerie (61)

Zajímavosti (1)

  • Věta "I don´t know who first taught guys to do that alphabet with their tongue thing, but..." je odkaz na komika Sama Kinisona a jeho radu mužům, jak orálně uspokojit ženy. (u.mojitko)

Reklama

Reklama