Reklama

Reklama

Poté, co Mikeyho manželka požádá o rozvod, jeho kamarádi Jason a Daniel mu slíbí, že zůstanou svobodní spolu s ním. Není nic jednoduššího a lepšího, než svobodný a nespoutaný život. Původní plán najít si někoho na nezávazný postelový aerobik se zkomplikuje, když si Mikey začne hledat náhradu za svou ženu a Jason s Danielem se zamilují. Ani jeden to ale nemůže přiznat, protože by porušil slib. Kamarádi jsou důležitější než holky, nebo ne? (Blue Sky Film)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (236)

FTP 

všechny recenze uživatele

Já jsem se bavil. Atmosférou bych to přirovnal k Dál než se zdálo, za kterou nezadaní zaostávali jen o něco slabšíma hereckejma výkonama jednotlivců. Ale zas ne, že by kluci byli špatný, jen ta trojka okolo Justina Longa už má něco za sebou a Poots s Berrymore taky nejde srovnávat. Nezdaní si taky vzali něco z Gilmorovejch děvčat - totiž neskutečnou ukecanost, která neustává. Nikdy. Film má díky tomu tempo a i pro rozumnou stopáž příjemně utíká a vy se bavíte. Ale pak je tu Miles Teller, hvězdička posledních dvou let, kterou nemůžu vystát. Chápu, že někdo může bejt jinýho názoru, ale proč proboha tvůrci vybrali člověka s jeho ksichtem do role hezounka a děvkaře? Nechápu. K hodnocení: Někomu se můžou zdát 4 hvězdy moc, ale komedie se prostě musí hodnotit jinak a když nemůžou dostat oscara, dopřejme jim aspoň my hodnocení dle dvojího metru. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Obrovské sklamanie! Neviem ako vám, ale mne to prišlo až neuveriteľne prihlúple a trápne. Takáto "úžasná" stávka o tom, že nikto si s nikým nezačne? A to je akože prejav lojality voči priateľom? Nehovoriac o tom plytkom humore, ktorý sa vliekol celým filmom. Zápletka by sama o sebe nebola až tak zlá, len všetci títo traja chlapci mi prišli ako totálne nevyzretí kreténi - a ak sa u niekoho z nich objavil akýkoľvek náznak zodpovednosti a dospelosti, tak bol považovaný za "chudáka". Zopár dobrých dialógov a hlášiek, niekoľko prelomových scén (hlavne ku koncu), ale inak dosť podpriemer. No a k Milesovi Tellerovi začínam mať už normálne averziu, ale možno to bude len tými rolami, ktorá hráva... ()

Reklama

ORIN 

všechny recenze uživatele

Detailní analýzou by se dalo krásně ukázat, jak tenhle film je absolutně nefunkční jako celek. Jednotlivé segmenty, které mezi sebou asi mají určitou míru kauzálnosti, jsou za sebe napasovány prostě jen proto, aby to vypadalo jako film (wtf sekvence procházek a klábosení na ulici s kafem v ruce dovedeny ad absurdum). Herci jsou k uzoufání špatní, postavy neskutečně ploché, jednotlivé scény nepůsobí ani trochu uvěřitelně a celý příběh je vlastně totálně mimo (hlavně Mikeyho linie). Asi to vypovídá něco o moderním, znuděném světě vyšší (střední) třídy. A právě, protože to bylo tak špatné, jsem se docela bavil a dávám dvě hvězdy. ()

erased 

všechny recenze uživatele

So... Kromě zvláštně sympatické Imogen Poots ničím nevybočující romantická komedie. Ani to plyšové poleno Zac Efron nevadí tak, jak by se dalo očekávat a nakonec si tak díky několika povedeným vtipům a celkové pohodě není na co stěžovat. Přesto trochu zarazí, že nejlepší hláška je spojená s po-titulkovým cameem: "I might be really fucked up but I think Omar from The Wire is sitting on our couch." ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Zac Efron mě docela baví. V posledních filmech, kde jsem ho viděl a které byly komediálního ražení, mi to jeho hraní prostě sedí. Neotravuje mě, je vtipný a sálá z něj pozitivní energie, která je mi hodně blízká. I když se film v závěru zvrtne, ta cesta, která k němu vede, mě bavila. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (8)

  • Herci před začátkem natáčení odjeli na týden do Adirondackého parku a společně si četli scénář, aby spolu lépe ve filmu spolupracovali. (Mitin)
  • V scéne, kedy Ellie (Imogen Poots) vojde do bytu a hovorí, že priniesla škótsku sa nemôže zakladať na pravde. Fľaša, ktorú drží je Bulleit Rye čiže ražná whisky vyrobená v USA. Pričom škótska whisky je jačmenná a môže byť vydestilovaná výhradne na území Škótska. Preto nemôže ísť o škótsku, jedine že by bola preliata zo správnej fľaše čo už je ale špekulácia. (KajsiKE)
  • Scénář byl přítomen v Blacklistu (seznam nejlepších nerealizovaných scénářů) roku 2010. (Hal_Moore)

Související novinky

Zac Efron fasuje plovák

Zac Efron fasuje plovák

12.08.2015

Téměř neuvěřitelné se stává skutkem. Nejen že dostaneme celovečerní Pobřežní hlídku, ale vážně si v ní zahrají dva populární fešáci, kteří si úspěšně budují komediální kariéry. Jeden konec pláže bude… (více)

Reklama

Reklama